Gode overnatningstilbud

Challenge Tour på ROYAL OAK

Detaljer

Hostel profil: 
Fra dato: 
1. apr. 2017
Til dato: 
1. jul. 2017
Telefon: 

BESTIL I GOD TID. Der bliver rift om overnatning til GOLF TOUREN mellem torsdag den 22.6 til søndag den 25.6 Husk vi serverer tidlig morgenmad.

Vil I selv spille golf før Challenge Touren, har vi et godt tilbud med 2 valgfrie overnatninger mellem søndag og torsdag for dkk. 495,- pr.prs. v/2 personer pr. værelse i perioden 1.4 til 1.7 Bookes på www.danhostelkolding.dk
Inkluderet i tilbuddet:
2 overnatninger i stort comfortværelser med eget bad og toilet
Stor lækker morgenbuffet
Sengelinned og badehåndklæde
Gratis Parkering
Gratis WiFi

Kolding Golfbane ligger kun 3 km fra Danhostel Kolding og kan anbefales som en rigtig interessant golfbane. Greenfee til Kolding Golf Club købes i klubben.
Kolding Golf Club benytter Yield-Management, hvilket betyder, at greenfeepriser varierer alt afhængig af uge dagen og tidspunkt på dagen. Derfor bedes man tjekke Golfbox for at se priserne. Juniorer spiller dog altid, uanset Yield-Managementprisen, til dkr.150. Afbenyttelse af driving-rangen er inkluderet i greenfee. For leje af trolleys bedes I henvende jer i enten restauranten eller sekretariatet for leje, og disse koster kr. 50 pr. trolley. Buggies kan bookes gennem sekretariatet til kr. 250 pr. runde (nøgle hentes og afleveres i restauranten udenfor sekretariatets åbningstid) for greenfeegæster. Kolding Golfklub.

Try3golf
Fredericia Golf Club • Golfklubben Lillebælt • Birkemose Golf Club for kun DKK. 500
Greenfee billetter til disse 3 baner kan købes i vores reception. I booker selv spilletider på golfbox.
Lidt om de 3 baner:” I Destination Lillebælt er der kort afstand mellem de gode golfoplevelser med gode overnatningsmuligheder i nærheden. Vores golfbaner har udfordringer til både de øvede og uøvede golfspillere.

Med Try3golf Greenfeen får du mulighed for at spille golf på de tre forskellige golfbaner, Fredericia Golf Club, Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golf Club til én samlet pris.
De tre golfbaner er udfordrende på hver deres måde. Fredericia Golf Club ligger i kuperet terræn med sø tæt på mange af hullerne. Golfklubben Lillebælt ligger langs kystlinjen tæt på Middelfart Marina og giver udsigt til Lillebælt fra alle hullerne. Birkemose Golf Club ligger i et bakket landskab med kuperet golfbane og udsigt ud over dalen.” kopi fra Try3golf.