Danhostel Blåvandshuk
4

Kursus certificeret

Bed+Bike

Danhostel Blåvandshuk
Strandvejen 1
6840
Postal area: 
Oksbøl
Telefonnummer: 
Vært/værter: 
Elly Nielsen og Dorete Marbæk

Åbningstider

01.10 - 31.03 (Receptions lavsæson)
01.10 - 31.03 (Receptions lavsæson)
01.04 - 30.09 (Receptions højsæson)
01.04 - 30.09 (Receptions højsæson)
01.01 - 31.12 (Receptions højsæson)
Se priser

Info:

antal senge: 
135 senge
antal værelser: 
57
antal værelser med bad og/eller toilet: 
35
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
22

Danmarks vestligste punkt tilbyder vind i håret og fantastiske naturoplevelser

Elsker du at gå i seng om aftenen fyldt af energi og oplevelser efter en aktiv dag? Så er kursuscenter Danhostel Blåvandshuk et oplagt feriemål. Her kan du blive mættet af fantastiske naturoplevelser, du kan udfordre dig selv fysisk og ikke mindst blive forkælet af værterne Elly Nielsen og Dorete Marbæk.

Vind i håret og sport for alle
Man kan ikke sige Blåvandshuk uden at sige Vesterhavet! Derfor er turen til den nærliggende Skallingen strand helt oplagt at sætte på huskelisten – og hvorfor ikke også prøve at tage cyklen eller vandreskoene med på ferien? Det fantastiske område omkring Danhostel Blåvandshuk udnyttes årligt til mountainbike løb - MTB Challenge - og de fine afmærkede cykelruter kan også sagtens bruges af knap så trænede cyklister.

Oplev en af verdens største vindmølleparker
Hvis du ikke trænger til en lille bytur ind til Esbjerg, Blåvand eller Varde kan du lade turen gå til Horns Rev Havmøllepark, som er en af verdens største vindmølleparker. Her får du virkelig vind i håret og følelsen af naturens mægtige kræfter. Og måske sluttes dagen så passende af med et par runder golf, mens resten af familien nyder den nærliggende skovlegeplads.

Danhostel Blåvandshuk
Danhostel Blåvandshuk er oplagt for familier, erhvervsfolk, kursister og lejrskoler, der ønsker kombinationen af aktive dage og rolige aftener. Vælger du at medbringe egen cykel, så tilbyder værterne en afdækket vaskeplads, badefaciliteter og aflåst cykelkælder.

Der findes både hyggelige sovesale og 2 personers værelser – og er man en større familie, findes der også et antal værelser med plads til 1-5 overnattende gæster.


Spækket med aktiviteter og god atmosfære


Afgrænset af Nationalpark Vadehavet og landets hvideste sandstrand, Skallingen, finder du Danhostel Blåvandshuk, lige ved Vesterhavet. 

Et kig ind til Esbjerg, Blåvand eller Varde er absolut anbefalelsesværdigt. Og i nærområdet finder du også afmærkede vandre- og løberuter, en skovlegeplads, bowling, golf og en fed mountainbikerute, og selvfølgelig vesterhavet ikke så langt herfra. 

Beliggenheden er mildt sagt fordelagtig for dig, der vil have noget at tage dig til. Værterne går op i, at der er en hyggelig atmosfære. Der findes et stort gæstekøkken med bl.a. vaskemaskine og dryer. 
 
Vælger du Danhostel Blåvandshuk til dit næste ophold, vil de nemlig gøre alt for, at du snart kommer igen.

Faciliteter

Tv-stue
vaskemaskine
cykelstativ
internet på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Henne Strand
Strandvejen 458
6854
Henne Strand
Fra pris: 
330 DKK
Danhostel Esbjerg
Gl. Vardevej 80
6700
Esbjerg
Fra pris: 
235 DKK
Danhostel Nymindegab
Vesterhavsvej 150, Lønne, Nymindegab
6830
Nymindegab
Fra pris: 
335 DKK
Danhostel Hvide Sande
Numitvej 5
6960
Hvide Sande
Fra pris: 
205 DKK