Danhostel Langeland
3
Danhostel Langeland
Anmeldelser er på vej
Engdraget 11
5900
Postal area: 
Rudkøbing
Telefonnummer: 
Vært/værter: 
Sonni Christiansen

Åbningstider

01.02 - 01.11 (Åbningstid)
Se priser

Info:

antal senge: 
60
antal værelser: 
14
antal værelser med bad og/eller toilet: 
7
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
7

Familiehygge og musik på tværs af generationer
 
Danhostel Langelands lave gule bygninger er en oplagt base for ethvert ophold på den 284 kvadratmeter charmerende ø, der ligger i den sydlige del af Storebælt. Her finder du dejlige værelser, hvor du kan overnatte, og værterne Marianne og Sonni Christiansen, der byder alle gæster hjertelig velkommen.

Hyggelige Rudkøbing
Fra Danhostel Langeland er der kun 1 km. til en dejlig badestrand og to minutters gang til ind til Rudkøbings charmerende hovedstrøg. Nyd den dejlige stemning af gammel købstad og de krogede brostensbelagte stræder med ældre købmandsgårde og småhuse fra gammel tid.

Stendysse-konkurrence og billedkunst
På Langeland er der masser af oplevelser for både børn og voksne. Hop i bilen og konkurrer om, hvem der kan tælle flest stendysser i landskabet. Efter sigende er netop Langeland det sted i landet, der har flest af disse gravkamre fra den tidlige bondestenalder pr. kvadratkilometer. Besøg derefter Langelandsfortet på Sydlangeland eller tag turen videre til herregården Skovsgård, der siden midten af 1400-tallet har ligget lidt syd for byen Lindelse. Her er der indrettet et museum, der viser, hvordan fortidens tjenestefolk levede og boede på herregården, og børnene kan blive aktiveret i gårdens naturværksted. Fortsæt turen og stop endelig op, når et skilt undervejs fanger din interesse. Langeland tiltrækker massevis af spændende kunstnere inden for smykke-, glas-, keramik- og billedkunst, og måske falder du over noget undervejs, som du bare må have med dig hjem.

”Kald det kærlighed”
Langeland om sommeren forbindes hurtigt med Langelandsfestivalen - Danmarks største familiefestival. For tusindvis af familier er festivalen nemlig en fast del af sommerferien – en tid, hvor man er sammen på tværs af generationerne for i fællesskab at nyde de glade toner af sommer. På festivallen får du musik, som alle kan synge med på og lyse familieminder, der holder langt ind i det mørkere efterår.

Danhostel Langeland – Hyggelig stemning og et væld af aktiviteter på Langeland

Danhostel Langeland ligger i udkanten af byens centrum – få minutters gang fra torvet og lystbådehavnen med hyggelig ’sailor’ stemning.

Vandrerhjemmet har 9 værelser og 5 små lejligheder med i alt 60 sengepladser. Der er tv-stue og græsarealer til at boltre sig på, ved havnen ca. 1 kilometer væk ligger den "gamle søbadeanstalt” og lille badestrand, som er et besøg værd.

Langeland kan tilbyde et væld af aktiviteter med gode muligheder for at cykle, sejle, dykke, ride, spille golf og bade på stranden, der ligger kun en kilometer fra Danhostel Langeland.

Både koldkrigsmuseet Langelandsfort med gamle bunkers og kanoner, og den mondæne Skovsgaard Herregård er nemt at komme til fra vandrerhjemmet. For lystfiskere er Langelandsbælt ret interessant, og der kan både arrangeres kutterture og bådudlejning på øen.

Så nyd stemningen, naturen og aktiviteterne på Danhostel Langeland.

Faciliteter

Tv-stue
W-LAN
cykler

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Svendborg
Vestergade 45
5700
Svendborg
Fra pris: 
275 DKK
Danhostel Nakskov
Branderslevvej 11
4900
Fra pris: 
185 DKK
Faaborg
Grønnegade 71-72
5600
Fåborg
Fra pris: 
175 DKK
Danhostel Skælskør
Slagelsevej 48
4230
Skælskør
Fra pris: 
350 DKK