Danhostel Næstved
4

Kursus certificeret

Danhostel Næstved
Præstøvej 65
4700
Postal area: 
Næstved
Telefonnummer: 
Vært/værter: 
Elsa Terp

Åbningstider

01.02 - 30.11 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
120
antal værelser: 
30
antal værelser med bad og/eller toilet: 
26
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
4

Sejltur på Susåen og en tur i BonBon-land

I et tidligere katolsk nonnekloster fra 1977 ligger Danhostel Næstved. Her er smukke marmorgulve, fine glasmosaikker og en spisesal med direkte udgang til den charmerende gamle klosterhave. Benyt dette hostel, når du skal med familien en tur på Susåen, skal holde en konference, eller når du bare trænger til nogle overnatninger med ro og gode naturoplevelser.

Farverige markeder
Elsa Terps 4-stjernede vandrerhjem er centralt placeret i Næstved og dermed en perfekt base for et minderigt ophold i det sydsjællandske. Tag dig tid til en rolig dag i den charmerende by, hvor kirker, klostre og det gamle rådhus vækker minder om en svunden tid.  Den gamle by havde allerede før 1274 købstadsstatus, og de tilrejsende landmænd solgte deres varer på torvene Axeltorv og Hjultorv helt tilbage fra 1140. I dag afholdes der stadig farverige markedsdage på torvene. Kig forbi og gør et kup.

En tur på åen eller i ruchebanen
Kun få minutter fra byens midte finder du Sjællands største vandsystem og længste å, Susåen. Her kan du leje en kano og bruge en dag eller flere med familien på åen, der løber gennem noget af syd- og vestsjællands smukkeste natur. Er du mere til lidt vildere oplevelser i det fri, så kør de 10 minutter hen til BonBonLand eller besøg Næstveds eget indendørs legeland, børnene vil elske dig for det.

Karrebæksminde havn
Er der mon også plads til en stranddag i feriekalenderen? Så besøg Sydsjællands bedste badestrand, Karrebæksminde. Her har du adgang til fint sand og børnevenlige dybder, og selv på en blæsende forårsdag er en tur langs stranden en oplevelse værd. Tag med det samme en stilfærdig slentretur i den hyggelige by og køb friskfangede fisk med hjem til aftensmaden. Og, slut så turen af med en is, en god solplet på havnen og 10 minutters ro, hvor du bare lader livet passere forbi. Måske bliver det feriens bedste minde.


Danhostel Næstved – Ophold med succes i den Sydsjællandske by

Der er gode muligheder i et ophold på Danhostel Næstved.

Karrebæksminde strand og Gavnø Slot med slotsparken ligger mod syd og BonBon-Land 10 km mod nordøst for den sydsjællandske by. Og så er der kun 10 minutters gang til byens centrum, der i sin kerne stammer fra middelalderen. De gamle bygninger danner en stemningsfuld ramme om bylivet og de gode shopping-muligheder.

Danhostel Næstved er åbent for både individuelt rejsende, familier og grupper, og de fleste værelser har eget toilet og bad.
Cyklister kan finde både lappegrej og et aflåst cykelrum. Og så findes der et aktivitetsrum med bordtennis og andet. Udendørs er der en legeplads med gynger i den store gamle klosterhave med frugttræer. 

I nærheden løber Suseåen, hvor der er kanoudlejning. En større båd er turbåden Friheden, der sejler rundfart i området. Også Knuthenborg Safaripark befinder sig i let køreafstand fra vandrerhjemmet.

Vil du have et ophold med succes, er Danhostel Næstved et godt valg.

Faciliteter

internet
Tv-stue
vaskeri
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Faxe
Østervej 4
4640
Faxe
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Vordingborg
Præstegårdsvej 16-18
4760
Vordingborg
Fra pris: 
360 DKK
Danhostel Ringsted
Sct. Bendtsgade 18
4100
Ringsted
Fra pris: 
347,50 DKK
Danhostel Køge
Vamdrupvej 1
4600
Køge
Fra pris: 
200 DKK