Danhostel Haderslev støtter lokalt projekt.

    Line Juhl Kronow

    Bestyrelsen i Danhostel Haderslev og Haderslev Camping har doneret 5.000 kr. til en ny dambåd via ”Giv Haderslev en ny dambåd” og styregruppen Haderslev Dambåd.

    ”Dambåden vil være et stort aktiv og da Dambåden også vil anløbe Danhostel Haderslev, finder vi det oplagt at støtte tiltaget.” Det siger formanden for Danhostel Haderslev/Erlevhus, Orla Bryld Mortensen i en pressemeddelelse.

    Han fortsætter: ”Dambåden vil dog ikke kun være til gavn for Danhostel Haderslev, men også være et aktiv for turister og besøgende, og selvfølgelig for kommunens borgere.”

    Der er startet en folkeindsamling til dambåden og bestyrelsen for Danhostel Haderslev håber, at man vil få penge nok til, at dambåden kan blive en realitet. Der er pt. samlet mere end 30.000 kr. ind. Hvis ikke man når det nødvendige beløb, håber Danhostel Haderslevs bestyrelse, at de mange støttekroner der er indsamlet, vil blive brugt til andre attraktioner i forbindelse med Haderslev Acture Park.

    Mange Danhostels gør en indsats der støtter det lokale turistsamarbejde, for netop at hjælpe til med, at holde de enkelte områder i Danmark attraktive for turister og de lokale.

    Læs mere om Danhostel Haderslev og book et ophold her

    Læs artikel fra Jydske Vestkysten her

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.