Danhostel Slagelse tilbage i 2018

    Line Juhl Kronow

    Slagelse Vandrerhjem har fra 1. september i år fået nye ejere og fra 2018 kan Danhostel igen byde dem velkommen som medlemmer.


    Det er de samme bygninger samt 6 byhuse, der nu er overtaget af de nye ejere, firmaet Bobjani. Der venter derfor en stor renovation af det gamle vandrerhjem, der skal forvandle stedet til et moderne byhostel. Selve hovedbygningen vil således åbne op for overnattende gæster i 2019, mens de 6 byhuse vil være klar til overnattende gæster fra foråret 2018. På vegne af Bobjani udtaler Jens Würtz, at man forventer at højne standarten og kommer op på linje med de gode hoteller. Han udtaler at folk gerne vil bo ligeså godt, som de gør der hjemme, og gerne lidt bedre. Derfor er renovation og nytænkning så vigtigt.

    Glæde i Slagelse
    Borgmester Sten Knuth glæder sig over, at man nu igen kan se frem til at have et Danhostel i Slagelse og at det bliver et moderne hostel. De tidligere ejere har desværre ikke formået, at leve op til opgaven med, at drive et vandrerhjem i byen. Det bliver der heldigvis nu lavet om på.

    Hjertevarmt værtspar
    Jens Würtz fungerer pt. som højre hånd for direktøren i Bobjani, men det er planen at han og hans hustru skal overtage forpagterskabet og derved værtsrollen, på det nye Danhostel Slagelse, når det åbner. De to stammer begge fra Jylland og er klar til, at ligge hjertet i projektet og har aflyst sommerferien de næste 5 år, så de kan ligge al deres energi, i det nye Danhostel Slagelse.
    Parret ved, at det er varmen og værtskabet der tæller mest, frem for mursten. Og de satser på god og nærværende service. De har boet næsten ti år i udlandet så både det engelske og tyske sprog er på plads.

    Hos Danhostel ser man meget frem til at have et Danhostel i Slagelse og området omkring Sydvestsjælland, da det tit er efterspurgt af vores gæster.

     

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.