Danhostels hovedkontor flytter fra Vesterbro til Frederiksberg

    Line Juhl Kronow

    Danhostel Hovedkontor flytter I nye lokaler på Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg.

    I flere årtier har man kunnet finde og besøge Danhostels Hovedkontor (tidligere Sekretariat) på adressen Vesterbrogade 39, 1. sal 1620 København V. Her har gæster kunnet komme ind og købe Danhostel Årskort, Familiekort, Vandrekort, finde kataloger og bykort og få information om Danhostel.

    I en tid hvor alt er blevet digitalt, er Danhostel Hovedkontors rolle også blevet ændret. Og antallet af besøgende gæster og betalende kunder på adressen, er derfor også faldet i takt med tiden. Danhostel Årskort kan nu købes online, og det benytter de fleste sig af i dag. Derfor lukker Danhostels Hovedkontor for salg af Danhostel Årskort per 1. januar 2016. Hvis man stadig ønsker at købe et fysisk Danhostel Årskort frem for et digitalt, kan dette ske på en af vores mange Danhostels, du kan finde dem her: /, hvor generel information om Danhostel også kan findes. Brochure og bykort kan findes i den lokale turistinformation.

    Nye lokaler
    Danhostel Hovedkontor flytter I nye lokaler på Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg. Kontoret ligger således i gå afstand fra Frederiksberg Metrostation, og det anbefales at benytte denne ved besøg på kontoret.

    Når medarbejderne er ved at være på plads, i de nye lokaler i midten af januar, vil der blive holdt en lille åbningsreception for samarbejdspartnere og Danhostels medlemmer.

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.