Hendes Majestæt Dronningen smager på ny drik

    Line Juhl Kronow

    Tirsdag morgen startede Dronningen sit fire dages lange togt i Kalundborg. Besøget bød bl.a. på frokostservering fra Bistro Bispegården, som ejes og drives af værtsparet fra Danhostel Kalundborg Ulrikka og Jens Worsøe.

    Menuen bestod af 3 retter med lokale råvarer og ikke mindst lokale vine fra Dyrhøjgård. Og så blev en helt speciel alkoholfri gastronomisk drik, fra Rynkebys nye serie Dagmar, serveret for Majestæten.

    Sådan beskriver Rynkeby deres nye serie:
    ”Vi ved det, for vi har brugt år på at udvikle produkterne i serien. Og hvad er Dagmar så? Det er hverken most eller saft og heller ikke vin eller nektar. Nej, Dagmar er helt sin egen. En kompromisløs og overraskende gastronomisk oplevelse, der dyrker det naturlige og tilbyder et alternativ, når god mad skal have følgeskab af gode drikke.”

    Gæster på Bistro Bispegården, kan fremover selv få lov til at smage MDP08, som er den del af Dagmar serien, da den kan købes i forbindelse med bespisning på stedet. Kun få andre steder tilbyder drikke fra Dagmar serien, bl.a. Paustian i København og Nimb i Tivoli.

    Bistro Bispegården ligger i gåafstand fra Danhostel Kalundborg, som er et godt udgangspunkt for en god gourmet oplevelse i byen.

    Læs mere om Danhostel Kalundborg her

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.