Langbordsspisning på Danhostel Kalundborg

    Anette Brylov Hansen

    Danhostel Kalundborg samler igen i år borgere i Kalundborg og omegn til langbordsspisning med lækker mad, gode vine og social hygge på vandrerhjemmet.

     Sidste år deltog i gennemsnit 40-50 personer i de ugentlige arrangementer, derfor gentages succesen igen i år.

    "Det har vist sig, at vi gættede rigtigt, da vi vurderede, at der er et stort ønske om at fokusere på grøntsager og ikke kødet, som man hidtil har gjort", siger værtsparret på Danhostel Kalundborg Ulrikka og Jens Worsøe og fortsætter, "vi bruger altid rigtig gode råvarer, og arbejder meget bevidst med at få noget sjovt og godt ud af almindelige råvarer. Vores madkultur er meget grøn, og vegetarer har absolut ingen problemer, idet der altid er masser af grøntsager".

    Der serveres kød til alle buffeter, så de der foretrækker animalske proteiner, også går glade fra bordet, siger Ulrikka Worsøe.

    Det hele foregår i spisesalen, hvor der stilles otte super lækre retter på madbuffeten og tændes op med stearinlys for at gøre det ekstra hyggeligt for gæsterne.

    Værtsparret står klar til at tage imod på Danhostel Kalundborg den 5., 6., 13., 20. og 27. marts, samt den 3. og 10. april. Buffeten står fremme mellem klokken 18 og 19, men spisesalen er åben fra klokken 17 til 21.

    HUSK - at du kan booke overnatning på Danhostel Kalundborg fra Kr. 225;.
    Læs mere om Danhostel Kalundborg her

     

     

     

     

     

     

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.