Unge tysk-danskeres møde med København

    En 8. klasse fra A.P. Møller Skolen i Slesvig var i april på lejrskole på Danhostel Ishøj Strand. Det er der kommet en avis ud af.

    Eleverne har produceret deres helt egen udgave af Politiken, hvor de fortæller om deres oplevelser. Noget af det gjorde størst indtryk var besøget i Ungdomshuset og hyggen på Danhostel Ishøj Strand.

    ”Nogle af eleverne følte sig lidt utilpas i dette miljø, men langt de fleste synes godt om indblikket i storby-teenagerens verden. Stedet er virkelig meget spændende og fascinerende,” skriver eleverne om besøget i Ungdomshuset.

    Brandalarm på Danhostel Ishøj Strand

    Eleverne fra Slesvig hyggede sig gevaldigt på Danhostel Ishøj Strand under deres ophold i storbyen. Der blev spillet masser af fodbold på de grønne græsplaner og gået mange ture til stranden, skriver eleverne i deres specialudgave af Politiken.

    Men enkelt gang gik det mere dramatisk til, da en gruppe drenge fik besøg af brandvæsnet efter at have leget med en deodorant.

    ”Lige da vi havde gjort os klar til at sove, ringede det på døren. En af vores lærere og en brandmand kom ind og lugtede efter røg. Vi var fuldstændig overraskede, fordi brandalarmen ikke havde sagt en lyd,” skriver eleverne i deres avis.

    Drengene fik en regning på 4000 kroner. Sønderjysk Skoleforeningen betalte til drengenes held regningen, men fremover vil de nok lade være med at lege med deodoranter.

    Se specialudgaven af Politiken skrevet af elever fra A.P. Møller Skolen.

    Ishøj Strand

    Danhostel Ishøj Strand. Foto: Danhostel

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.