Oplevelsespakker med Danhostel

    Mark Kristensen

    Danhostel er med i et spændende projekt sammen med hovedorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet, Horesta, som ønsker at gøre det nemmere for danske såvel som udenlandske turister, når der skal bookes oplevelser i Danmark.

    Naturligt Samspil

    Projektet hedder Naturligt Samspil, og går ud på at samle nogle spændende pakker, hvori gæster både finder naturoplevelsen, udstyr, transport eller forplejning allerede inkluderet i pakken. Således håber vi på, at det bliver nemmere og mere attraktivt at gå på opdagelse i de mange spændende muligheder, der venter i det danske land.

     

    Oplev Danmark

    I Danhostel er vi i fuld gang med at samle nogle spændende pakketilbud til vores gæster, der inkluderer en eller to hyggelige overnatninger på et af vore skønne Danhostels og en oplevelsestur i nærheden. Disse kan bookes igennem Oplev Danmark, som du finder her.

     

    Danmarks største vingård med overnatning hos Danhostel Kalundborg

    Vores første pakke er med Danhostel Kalundborg, og byder på en spændende rundvisning på Danmarks største Vingård, Dyrehøj Vingaard. Her vil I få en rundvisning på gården og opleve, hvordan det lykkedes at drive en vinmark i det kolde nordiske klima, som vi har i Danmark. Herefter har I rig mulighed for at opleve skønne Kalundborg eller tage direkte til Danhostel Kalundborg, hvor I skal overnatte i fredelige omgivelser på dobbeltværelse inkl. sengelinned og morgenmad bestående af økologiske og lokale produkter.

     

    Se pakken på Oplev Danmark her.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.