Faciliteter

Gratis wifi
Gratis parkering
Svømmehal

Danhostel Copenhagen Bellahøj

Ro, nærvær og fællesskaber samt dejlige værter tæt på København

Vil du gerne lære nye menneske at kender, når du er på rejse? Og, skal du snart til København? Så tjek Danhostel Copenhagen Bellahøj, hvor det dejlige værtspar Kathrine og Jannich Lind byder velkommen til blomstrende magnoliatræer og natur kun 4 km til Københavns forretninger og forlystelser. Danhostel Copenhagen Bellahøj serverer hver dag en stor lækker morgenbuffet.

Velkommen til alle: Fra enkeltrejsende, singleforældre til familier, grupper og lejrskoler
Her kommer f.eks. den fraskilte far fra Sverige med sine to børn eller et vennepar fra Bornholm. Håndværkeren der til daglig bor i jylland men skal arbejde man-tors i københavn eller enkeltvandreren der er igang med at rejse jorden rundt på cykel. Dette er et hostel, hvor der kommer gæster fra hele verden. Fælles for dem alle er, at de nyder roen og mulighederne for samvær på vandrerhjemmet, når de har været inde i city hele dagen. Desuden nævner de alle den personlig og individuelle service, "I er altid så super dygtige til at hjælpe os", som nogle af de tilbagemeldinger, gæsterne giver dette værtspar. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at over halvdelen af vandrerhjemmets familie- og lejrskolegæster kommer igen og igen. Nogle kommer op til 4-5 gange årligt. Flertallet booker dog 1 gang årligt fordi, at de skal ind og besøge Københavns udbud af turist- og kulturattraktioner. Og uanset om I kommer som familie, enkeltrejsende, lejrskole eller gruppe, står vandrerhjemmets værter klar til at byde jer velkommen.

Bellahøj er kendt for sine sportscentre
Der er også mange muligheder for at dyrke sport tæt på Danhostel Copenhagen Bellahøj. F.eks. kan du springe i badetøjet og tage en svømmetur på Bellahøj Svømmestadion, der også har et udendørs friluftsbad. Eller det nærliggende imponerende Grøndals MultiCenter, hvor der er alt, hvad hjertet kan begære af sportsfaciliteter indenfor ketchersport, kampsport, inden- og udendørs fitness, udendørs kunstbane, bowlingbane samt et legeland. Og, hvorfor ikke slut af med et saltbad i deres wellness-afdeling og en hyggestund i deres cafe.  I er selvfølgelig også velkomne til at blive og have det sjovt på vandrerhjemmet, hvor der både er en grøn have med legeplads, et bordtennisbord og et aktivitetsrum.

Bellahøj i TV-serien Anna Pihl og blandt byens bedste kælkebakker  
Bellahøj er mest kendt for sine kælkebakker og medvirken i TV-serien Anna Pihl, hvor politistationen ”Station Bellahøj” var lavet om til ”Politiets efterretningstjeneste”. Bellahøjs navn stammer fra 1700-tallet, da handelsmanden Moses Levin Martin Leopold Mariboe lod opføre en lystgård her og opkaldte den efter sin hustru, Bella Henriques. Senere er stedet blevet anvendt til dyrskuer, kræmmermarkeder og campingplads. Nu er stedet mest kendt for sine sportscentre.

Parkering og anden transport – 4 km til centrum
På Danhostel Copenhagen Bellahøj kan du parkerer bilen gratis på vores videoovervågede parkeringsplads. Du kan også leje en cykel og cykle ind til byen, på kun 10 minutter eller tage bussen, 200 meter væk, de 4 km ind til centrum.​​

Danhostel Copenhagen Bellahøj, Københavns vandrerhjem – Vi står altid klar til at byde vores gæster velkommen
 

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Herbergvejen 8, 2700 Brønshøj
Telefon
+45 3828 9715
Vært(er)
Angela Wiedemann
Email
bellahoej@danhostel.dk

Åbningstider

03/02 - 07/12(Tid)

Info

Antal senge
218
Antal værelser
39
Antal værelser med bad og/eller toilet
4
Antal værelser uden bad og/eller toilet
35
Kursuscertificeret

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Copenhagen Bellahøj på Google Maps

 

Danhostel Bellahøj på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Copenhagen City
H.C. Andersens Boulevard 50, 1553 København
fra 150,00 kr.
Danhostel Copenhagen Amager
Vejlands Allé 200, 2300 København
fra 200,00 kr.
Danhostel Ishøj Strand
Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj
fra 553,50 kr.
Danhostel Roskilde
Vindeboder 7, 4000 Roskilde
fra 225,00 kr.