Danhostel Copenhagen Bellahøj
3

Kursus certificeret

Danhostel Copenhagen Bellahøj
Herbergvejen 8
2700
Postal area: 
Brønshøj
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 3889 0210
Vært/værter: 
Kathrine og Jannich Lind

Åbningstider

02.02 - 16.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
218
antal værelser: 
39
antal værelser med bad og/eller toilet: 
4
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
35

Ro, nærvær og fælleskaber samt dejlige værter tæt på København

Vil du gerne lære nye menneske at kender, når du er på rejse? Og, skal du snart til København? Så tjek Danhostel Copenhagen Bellahøj, hvor det dejlige værtspar Kathrine og Jannich Lind byder velkommen til blomstrende magnoliatræer og natur kun 4 km til Københavns forretninger og forlystelser. Danhostel Copenhagen Bellahøj serverer hver dag en stor lækker morgenbuffet.

Velkommen til alle: Fra enkeltrejsende, singleforældre til familier, grupper og lejrskoler
Her kommer f.eks. den fraskilte far fra Sverige med sine to børn eller et vennepar fra Bornholm. Det kan også være en familie, hvor far og datter skal ind og se fodboldkamp med f.eks. FCK-Brøndby. Eller mor og søn, der skal i biografen og Tivoli. Dette er et hostel, hvor der kommer gæster fra hele verden. Fælles for dem alle er, at de nyder roen og mulighederne for samvær på vandrerhjemmet, når de har været inde i city hele dagen. Desuden nævner de alle den personlig og individuelle service, "I er altid så super dygtige til at hjælpe os", er nogle af de tilbagemeldinger som gæsterne giver dette værtspar. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at over halvdelen af vandrerhjemmets familie- og lejrskolegæster kommer igen og igen. Nogle kommer op til 4-5 gange årligt. Flertallet booker dog 1 gang årligt fordi, at de skal ind og besøge Københavns udbud af turist- og kulturattraktioner. Og uanset om I kommer som familie, enkeltrejsende, lejrskole eller gruppe, står vandrerhjemmets værter klar til at byde jer velkommen.

Bellahøj er kendt for sine sportscentre
Der er også mange muligheder for at dyrke sport tæt på Danhostel Copenhagen Amager f.eks. det kan du springe i badetøjet og tage en svømmetur på Bellahøj Svømmestadion, der også har et udendørs friluftsbad. Eller det nærliggende imponerende Grøndals MultiCenter, hvor der er alt, hvad hjertet kan begære af sportsfaciliteter indenfor ketchersport, kampsport, inden- og udendørs fitness, udendørs kunstbane, bowlingbane og  legeland. Og, hvorfor ikke slut af med et saltbad i deres wellness-afdeling og en hyggestund i deres cafe.  I er selvfølgelig også velkomne til at blive og have det sjovt på vandrerhjemmet, hvor der både er airhockey, bordtennis og et aktivitetsrum.

Bellahøj i TV-serien Anna Pihl og blandt byens bedste kælkebakker  
Bellahøj er mest kendt for sine kælkebakker og medvirken i TV-serien Anna Pihl, hvor politistationen ”Station Bellahøj” var lavet om til ”Politiets efterretningstjeneste”. Bellahøjs navn stammer fra 1700-tallet, da handelsmanden Moses Levin Martin Leopold Mariboe lod opføre en lystgård her og opkaldte den efter sin hustru, Bella Henriques. Senere er stedet blevet anvendt til dyrskuer, kræmmermarkeder og campingplads. Nu er stedet mest kendt for sine sportscentre.

Parkering og anden transport – 4 km til centrum
På Danhostel Copenhagen Amager kan du parkerer bilen gratis, og vi har videoovervågning af parkeringspladsen. Her kan du også leje en cykel eller tage bussen de 4 km ind til centrum.

Danhostel Copenhagen Bellahøj – Grønne omgivelser tæt på centrum

Danhostel Copenhagen Bellahøj er solidt placeret ved grønne og fredelige omgivelser kun 4 km fra Tivoli og Rådhuspladsen i København.

Der er gratis videoovervåget parkeringsplads, så I kan parkere bilen og leje en cykel eller tage bussen ind til centrum – eller til et af de hippe brokvarterer.

I er selvfølgelig også velkomne til at blive og have det sjovt med vandrerhjemmets egne faciliteter. Her kan nævnes både airhockey, bordtennis og aktivitetsrum.

I nærheden ligger også Grøndalscentret med sportsaktiviteter og bowlingbane, og Bellahøj Svømmestadion.

Danhostel Copenhagen Bellahøj serverer hver dag en stor lækker morgenbuffet. Og uanset om I kommer som familie, enkeltvandrer, lejrskole eller gruppe, er vandrerhjemmet klar til at byde jer velkommen.

Faciliteter

internet
Tv-stue
vaskeri
cykler

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Copenhagen City
H.C. Andersens Boulevard 50
1553
Copenhagen
Fra pris: 
205 DKK
Danhostel Copenhagen Amager
Vejlands Allé 200
2300
Copenhagen
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Ishøj Strand
Ishøj Strandvej 13
2635
Ishøj Strand
Fra pris: 
553,50 DKK
Danhostel Roskilde
Vindeboder 7
4000
Roskilde
Fra pris: 
225 DKK