Faciliteter

25m bassin
Kursuscertificeret
Fodboldbane (kunstgræs)
50 m bassin
gratis parkering
wc og bruser/bad på værelset
atletik
badminton

Danhostel Copenhagen Bellahøj

Ro, nærvær og fælleskaber samt dejlige værter tæt på København

Vil du gerne lære nye menneske at kender, når du er på rejse? Og, skal du snart til København? Så tjek Danhostel Copenhagen Bellahøj, hvor det dejlige værtspar Kathrine og Jannich Lind byder velkommen til blomstrende magnoliatræer og natur kun 4 km til Københavns forretninger og forlystelser. Danhostel Copenhagen Bellahøj serverer hver dag en stor lækker morgenbuffet.

Velkommen til alle: Fra enkeltrejsende, singleforældre til familier, grupper og lejrskoler
Her kommer f.eks. den fraskilte far fra Sverige med sine to børn eller et vennepar fra Bornholm. Det kan også være en familie, hvor far og datter skal ind og se fodboldkamp med f.eks. FCK-Brøndby. Eller mor og søn, der skal i biografen og Tivoli. Dette er et hostel, hvor der kommer gæster fra hele verden. Fælles for dem alle er, at de nyder roen og mulighederne for samvær på vandrerhjemmet, når de har været inde i city hele dagen. Desuden nævner de alle den personlig og individuelle service, "I er altid så super dygtige til at hjælpe os", er nogle af de tilbagemeldinger som gæsterne giver dette værtspar. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at over halvdelen af vandrerhjemmets familie- og lejrskolegæster kommer igen og igen. Nogle kommer op til 4-5 gange årligt. Flertallet booker dog 1 gang årligt fordi, at de skal ind og besøge Københavns udbud af turist- og kulturattraktioner. Og uanset om I kommer som familie, enkeltrejsende, lejrskole eller gruppe, står vandrerhjemmets værter klar til at byde jer velkommen.

Bellahøj er kendt for sine sportscentre
Der er også mange muligheder for at dyrke sport tæt på Danhostel Copenhagen Bellahøj f.eks. det kan du springe i badetøjet og tage en svømmetur på Bellahøj Svømmestadion, der også har et udendørs friluftsbad. Eller det nærliggende imponerende Grøndals MultiCenter, hvor der er alt, hvad hjertet kan begære af sportsfaciliteter indenfor ketchersport, kampsport, inden- og udendørs fitness, udendørs kunstbane, bowlingbane og  legeland. Og, hvorfor ikke slut af med et saltbad i deres wellness-afdeling og en hyggestund i deres cafe.  I er selvfølgelig også velkomne til at blive og have det sjovt på vandrerhjemmet, hvor der både er airhockey, bordtennis og et aktivitetsrum.

Bellahøj i TV-serien Anna Pihl og blandt byens bedste kælkebakker  
Bellahøj er mest kendt for sine kælkebakker og medvirken i TV-serien Anna Pihl, hvor politistationen ”Station Bellahøj” var lavet om til ”Politiets efterretningstjeneste”. Bellahøjs navn stammer fra 1700-tallet, da handelsmanden Moses Levin Martin Leopold Mariboe lod opføre en lystgård her og opkaldte den efter sin hustru, Bella Henriques. Senere er stedet blevet anvendt til dyrskuer, kræmmermarkeder og campingplads. Nu er stedet mest kendt for sine sportscentre.

Parkering og anden transport – 4 km til centrum
På Danhostel Copenhagen Bellahøj kan du parkerer bilen gratis, og vi har videoovervågning af parkeringspladsen. Her kan du også leje en cykel eller tage bussen de 4 km ind til centrum.

Danhostel Copenhagen Bellahøj – Grønne omgivelser tæt på centrum

Danhostel Copenhagen Bellahøj er solidt placeret ved grønne og fredelige omgivelser kun 4 km fra Tivoli og Rådhuspladsen i København.

Der er gratis videoovervåget parkeringsplads, så I kan parkere bilen og leje en cykel eller tage bussen ind til centrum – eller til et af de hippe brokvarterer.

I er selvfølgelig også velkomne til at blive og have det sjovt med vandrerhjemmets egne faciliteter. Her kan nævnes både airhockey, bordtennis og aktivitetsrum.

I nærheden ligger også Grøndalscentret med sportsaktiviteter og bowlingbane, og Bellahøj Svømmestadion.

Danhostel Copenhagen Bellahøj serverer hver dag en stor lækker morgenbuffet. Og uanset om I kommer som familie, enkeltvandrer, lejrskole eller gruppe, er vandrerhjemmet klar til at byde jer velkommen.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Herbergvejen 8, 2700 Brønshøj
Telefon
+45 3828 9715
Vært(er)
Kathrine og Jannich Lind
Email
bellahoej@danhostel.dk

Åbningstider

04/02 - 08/12(Tid)
04/02 - 08/12(Tid)
04/02 - 08/12(Tid)

Info

Antal senge
218
Antal værelser
39
Antal værelser med bad og/eller toilet
4
Antal værelser uden bad og/eller toilet
35

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Copenhagen Bellahøj på Google Maps

 

Danhostel Bellahøj på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Copenhagen City
H.C. Andersens Boulevard 50, 1553 København
fra 150,00 kr.
Danhostel Copenhagen Amager
Vejlands Allé 200, 2300 København
fra 200,00 kr.
Danhostel Ishøj Strand
Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj
fra 553,50 kr.
Danhostel Roskilde
Vindeboder 7, 4000 Roskilde
fra 225,00 kr.