Danhostel Frederiksværk
3
Danhostel Frederiksværk
Strandgade 30
3300
Postal area: 
Frederiksværk
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 4772 0766
Vært/værter: 
Winnie Topp

Åbningstider

01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal hytter: 
10
antal senge: 
75
antal værelser: 
18
antal værelser med bad og/eller toilet: 
5
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
13

Kanoer, krudt og kanonflot natur. Nordsjællands kyst byder på fiskerlejer, hvide sandstrande, smukke Arresø og ikke mindst det berømte Krudtværksmuseum

Frederiksværk ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord i Nordsjælland, og faktisk er byen opkaldt efter kong Frederik den 5. Byen er vokset op om hans kanonstøberi Gjethuset. Derfor er byen kendetegnet ved en historie fyldt med krudt og kugler, og man kan se resterne af en svunden tid i frilandsparken Krudtværksmuseet og det forhenværende kanonstøberi. Efter en renovering er de i dag blevet til et turist- og kulturcenter. Desuden er byen kendt for ”Det Danske Stålvalseværk”, som blev etableret under anden verdenskrig og nedlagt i 1964. I dag er stålvalseværket lavet om til et museum, som er en del af Industrimuseet Frederiksværk Værk.

Glade farver og kanoudlejning
I udkanten af Frederikværk og tæt på lystbådehavnen ligger Danhostel Frederiksværk. I et landskab fyldt med smuk natur ligger vandrerhjemmet i et hvidt hus med 18 værelser og 10 hytter. Her er en dejlig spisestue og en hyggelig tv-stue i glade farver. Er I til udendørsaktiviteter, så er der både tennisbaner, fodboldbane og kanoudlejning samt en legeplads til børnene. Nyd solen på den store terrasse, og skulle det være gråvejr en dag så fortvivl ikke, da vandrerhjemmet har fri wi-fi.

Smukke åløb, træskibet Frederikke og tv-serien ”Sommer”
Når I overnatter på Danhostel Frederiksværk, så kan I også i sommerperioden komme ud og sejle med det flotte træskib Frederikke eller gå en tur langs det naturskønne åløb, der går gennem skoven ud til Arresø. Måske kan I endda genkende noget af naturen omkring Frederiksværk fra DR’s dramaserie ’Sommer’.

Natur- og kulturoplevelser ved Arresø, Hundested og Nordsjællands Kyst
Vil I lidt længere væk, så er her ikke langt til fiskerlejet i Hundested, hvor I finder restauranter, gallerier og et glaspusteri. I kan også køre en tur ud til den Nordsjællandske kyst med dens lækre strande som f.eks. Liseleje Stand og de store skovområder omkring Tisvilde Hegn. Glem heller ikke at besøge det populære Halsnæs og Knuds Rasmussens Hus.

Faciliteter

internet
Tv-stue
vaskeri

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Tisvildeleje
Bygmarken 30
3220
Tisvildeleje
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400
Hillerød
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Nykøbing Sjælland
Egebjergvej 162
4500
Nykøbing Sjælland
Fra pris: 
380 DKK
Danhostel Fredensborg
Østrupvej 3
3480
Fredensborg
Fra pris: 
295 DKK