Faciliteter

Gratis wifi
Gratis parkering
Hunde er velkomne
Hytter

Danhostel Frederiksværk

Kanoer, krudt og kanonflot natur. Nordsjællands kyst byder på fiskerlejer, hvide sandstrande, smukke Arresø og ikke mindst det berømte Krudtværksmuseum

Frederiksværk ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord i Nordsjælland, og faktisk er byen opkaldt efter kong Frederik den 5. Byen er vokset op om hans kanonstøberi Gjethuset. Derfor er byen kendetegnet ved en historie fyldt med krudt og kugler, og man kan se resterne af en svunden tid i frilandsparken Krudtværksmuseet og det forhenværende kanonstøberi. Efter en renovering er de i dag blevet til et turist- og kulturcenter. Desuden er byen kendt for ”Det Danske Stålvalseværk”, som blev etableret under anden verdenskrig og nedlagt i 1964. I dag er stålvalseværket lavet om til et museum, som er en del af Industrimuseet Frederiksværk Værk.

Glade farver og kanoudlejning
I udkanten af Frederiksværk og tæt på lystbådehavnen ligger Danhostel Frederiksværk. I et landskab fyldt med smuk natur ligger vandrerhjemmet i et hvidt hus med 18 værelser og 10 hytter. Her er en dejlig spisestue og en hyggelig tv-stue i glade farver. Er I til udendørsaktiviteter, så er der både tennisbaner, fodboldbane og kanoudlejning samt en legeplads til børnene. Nyd solen på den store terrasse, og skulle det være gråvejr en dag så fortvivl ikke, da vandrerhjemmet har fri wi-fi.

Smukke åløb, træskibet Frederikke og tv-serien ”Sommer”
Når I overnatter på Danhostel Frederiksværk, så kan I også i sommerperioden komme ud og sejle med det flotte træskib Frederikke eller gå en tur langs det naturskønne åløb, der går gennem skoven ud til Arresø. Måske kan I endda genkende noget af naturen omkring Frederiksværk fra DR’s dramaserie ’Sommer’.

Natur- og kulturoplevelser ved Arresø, Hundested og Nordsjællands Kyst
Vil I lidt længere væk, så er her ikke langt til fiskerlejet i Hundested, hvor I finder restauranter, gallerier og et glaspusteri. I kan også køre en tur ud til den Nordsjællandske kyst med dens lækre strande som f.eks. Liseleje Stand og de store skovområder omkring Tisvilde Hegn. Glem heller ikke at besøge det populære Halsnæs og Knuds Rasmussens Hus.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Strandgade 30, 3300 Frederiksværk
Telefon
+45 2344 8844
Vært(er)
Winnie Topp
Email
post@fredfyldt.dk

Åbningstider

01/01 - 31/12(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)
01/01 - 31/12(Tid)

Info

Antal senge
75
Antal værelser
18
Antal værelser med bad og/eller toilet
5
Antal værelser uden bad og/eller toilet
13

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Frederiksværk på Google Maps

 

Danhostel Frederiksvaerk på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Tisvildeleje
Bygmarken 30, 3220 Gribskov
fra 675,00 kr.
Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød
fra 200,00 kr.
Danhostel Roskilde
Vindeboder 7, 4000 Roskilde
fra 225,00 kr.
Danhostel Helsingør
Nordre Strandvej 24, 3000 Helsingør
fra 225,00 kr.