Danhostel Givskud Zoo
4
Danhostel Givskud Zoo
Løveparkvej 2 b
7323
Postal area: 
Give
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 7573 0530
Vært/værter: 
Jette og Nicolaj Sørensen

Åbningstider

12.02 - 04.12 (Tid)
12.02 - 04.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
131
antal værelser: 
28
antal værelser med bad og/eller toilet: 
26
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
2

En ”vild” ferie for hele familien

Overvejer du en familieferie i det jyske? Så kom og få én af Danmarks mest besøgte turistattraktioner, Givskud Zoo, som nabo. Her lever et utal af vilde dyr, du kan kommehelt tæt på, for ikke at nævne de 17 meget livagtige dinosaurer, som vækker ærefrygt hos de fleste. På Jette og Nicolaj Sørensens Danhostel bliver du budt velkommen til et ophold, der ikke sådan lige går i glemmebogen.

Gode naboer
Når du overnatter på Danhostel Givskud, så kan du kigge over på den anden side af vejen til Givskud Zoo. Her kommer mange børnefamilier, lejrskoler og andre naturglade gæster året rundt for at nyde stedets hyggelige familierum, der alle har navne efter ét af dyreparkens dyr. På dette hostel i hjertet af Danmark kan du lade roen falde på dig og føle, hvordan nærværet med børnene hurtigt øges. Der er nemlig bevidst ingen fjernsyn på værelserne, for her skal dagens oplevelser fordøjes i fællesskab; sammen med familien på værelset eller allerhelst i mødet med de andre familier i vandrerhjemmets hyggelige opholdsrum. Bor du på vandrerhjemmet skal du kun betale adgangsbillet til Givskud Zoo én gang – de resterende dage kommer du gratis ind.

Legoland og Lalandia
Når Givskud Zoo er krydset af på programmet, så tag børnene med til det fantastiske Legoland. Oplev her den kendte forlystelsesparks action, fart og sjov – og nærstuder det flotte Miniland, der er bygget af millioner af legoklodser. Er familien glade for lidt vandpjaskeri, så tag bagefter et smut i Lalandia. Børnene vil elske dig for det.

Lidt historie hører sig til
Når du nu er på de breddegrader, hvorfor så ikke tage en smuttur forbi de historiske Runesten i Jelling. Her kan du vise børnene den lille runesten, der bærer de ældste ord, vi kender fra en dansk konge og den store runesten, der blev rejst mellem 960 og 985 af selveste Harald Blåtand.

Danhostel Givskud Zoo - Velkommen til løvebrøl og ulvehyl!

I hjertet af Danmarks smukkeste natur ligger det ideelle vandrerhjem og kursussted til din overnatning. Vores beliggenhed er god for udflugter til Givskud Zoo (zootopia), som ligger lige på den anden side af vejen, Legoland, Runestenene ved Jelling kirke og Gudenåen. Med kun 20 min. kørsel fra Billund Lufthavn og Vejle, er Danhostel Givskud Zoo et perfekt udgangspunkt for overnatning af enhver art.

Faciliteter

internet
Tv-stue

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Vejle Facade
Vardevej 485 Skibet
7100
Vejle
Fra pris: 
250 DKK
Danhostel Brande
Dr. Arendsvej 2
7330
Brande
Fra pris: 
499 DKK
Danhostel Grindsted-Billund
Banegårdsvej 34
7200
Billund
Fra pris: 
395 DKK
Unavngivet
Flintebakken 150
8700
Horsens
Fra pris: 
400 DKK