Faciliteter

Gratis wifi
Fodbold
Gratis parkering
Handicap venligt
Hunde er velkomne

Danhostel Givskud Zoo

En ”vild” ferie for hele familien

Overvejer du en familieferie i det jyske? Så kom og få én af Danmarks mest besøgte turistattraktioner, Givskud Zoo, som nabo. Her lever et utal af vilde dyr, du kan komme helt tæt på, for ikke at nævne de 17 meget livagtige dinosaurer, som vækker ærefrygt hos de fleste. På Jette og Nicolaj Sørensens Danhostel bliver du budt velkommen til et ophold, der ikke sådan lige går i glemmebogen.

Gode naboer
Når du overnatter på Danhostel Givskud, så kan du kigge over på den anden side af vejen til Givskud Zoo. Her kommer mange børnefamilier, lejrskoler og andre naturglade gæster året rundt for at nyde stedets hyggelige familierum, der alle har navne efter ét af dyreparkens dyr. På dette hostel i hjertet af Danmark kan du lade roen falde på dig og føle, hvordan nærværet med børnene hurtigt øges. Der er nemlig bevidst ingen fjernsyn på værelserne, for her skal dagens oplevelser fordøjes i fællesskab; sammen med familien på værelset eller allerhelst i mødet med de andre familier i vandrerhjemmets hyggelige opholdsrum. Bor du på vandrerhjemmet skal du kun betale adgangsbillet til Givskud Zoo én gang – de resterende dage kommer du gratis ind.

Legoland og Lalandia
Når Givskud Zoo er krydset af på programmet, så tag børnene med til det fantastiske Legoland. Oplev her den kendte forlystelsesparks action, fart og sjov – og nærstuder det flotte Miniland, der er bygget af millioner af legoklodser. Er familien glade for lidt vandpjaskeri, så tag bagefter et smut i Lalandia. Børnene vil elske dig for det.

Lidt historie hører sig til
Når du nu er på de breddegrader, hvorfor så ikke tage en smuttur forbi de historiske Runesten i Jelling. Her kan du vise børnene den lille runesten, der bærer de ældste ord, vi kender fra en dansk konge og den store runesten, der blev rejst mellem 960 og 985 af selveste Harald Blåtand.

Danhostel Givskud Zoo - Velkommen til løvebrøl og ulvehyl!

I hjertet af Danmarks smukkeste natur ligger det ideelle vandrerhjem og kursussted til din overnatning. Vores beliggenhed er god for udflugter til Givskud Zoo (zootopia), som ligger lige på den anden side af vejen, Legoland, Runestenene ved Jelling kirke og Gudenåen. Med kun 20 min. kørsel fra Billund Lufthavn og Vejle, er Danhostel Givskud Zoo et perfekt udgangspunkt for overnatning af enhver art.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Løveparkvej 2 b, 7323 Give
Telefon
+45 7573 0500
Vært(er)
Jette og Nicolaj Sørensen
Email
givskud@danhostel.dk

Åbningstider

13/01 - 06/12(Tid)
12/02 - 04/12(Tid)
12/02 - 04/12(Tid)
12/02 - 04/12(Tid)

Info

Antal senge
131
Antal værelser
28
Antal værelser med bad og/eller toilet
26
Antal værelser uden bad og/eller toilet
2

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Givskud Zoo på Google Maps

 

Danhostel Givskud Zoo på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Vejle
Vardevej 485 Skibet, 7100 Vejle
fra 250,00 kr.
Danhostel Brande
Dr. Arendsvej 2, 7330 Ikast-Brande
fra 400,00 kr.
Danhostel Grindsted-Billund
Banegårdsvej 34, 7200 Grindsted
fra 405,00 kr.
Danhostel Horsens
Flintebakken 150, 8700 Horsens
fra 545,00 kr.