Danhostel Herning
4

Kursus certificeret

Danhostel Herning
Holingknuden 2
7400
Postal area: 
Herning
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 9721 6169
Vært/værter: 
Annette og Henrik Kjeldsen

Åbningstider

01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
188
antal værelser: 
40
antal værelser med bad og/eller toilet: 
40

Overnat i Herning tæt på sport, messer og masser af børneattraktioner – en by med spræl i, når musikken spiller.

I den kendte tekstil-by Herning ligger et af Danhostels moderne vandrerhjem. Herning er den fjerdestørste by i Region Midtjylland og har også stadfæstet sig som en by med mange koncerter og store messer som f.eks. Feriemessen, Food Expo, Hest & Rytter. Desuden finder du også masser af sports- og fritidsaktiviteter i og lige udenfor byen. På Danhostel Herning kan du overnatte med et stort sportscenter som nabo og med masser af grønne områder lige uden for vinduerne. Her er 40 flotte værelser, alle med gratis internet, tv, toilet og bad.

Birk Museum, Jylland Park Zoo, Baboon City og Wow Park

For kunst- og kulturinteresserede er Carl-Henning Pedersen og Else Alfeldts Museum i Birk Centerpark et must-see. Her kommer tankerne til at glide hen på et eventyr med farverige, flotte bygninger, der bl.a. er udsmykket med sjove fabeldyr. For børn og barnlige sjæle er der også kort afstand til attraktioner som Jylland Park Zoo, Baboon City og WOW-Park. Baboon City er Danmarks største indendørs legeland, og WOW-Park er leg i trækronerne. Fra Danhostel Herning er der kun 6 minutters gang til Fuglsang Sø med en børnevenlig badestrand.

Kort afstand til centrum, Jyske Bank Boks, Messecenter Herning og resten af Midtjylland

Faktisk er der kun 10 minutters kørsel til Jyske Bank Boxen og Messecenter Herning (MCH) samt 5 minutters kørsel til Herning centrum med masser af butikker, tekstilmuseet og andre seværdigheder. Herning har et bredt udvalg af hyggelige caféer og restauranter, der bare venter på, at du kommer indenfor, så de kan forkæle dig med deres specialiteter. Samtidig er der overskuelige afstande til flere af Midtjyllands store attraktioner såsom Legoland, Givskud Zoo, Himmelbjerget, Tivoli Friheden og Den Gamle By i Århus.

Faciliteter

internet
Tv-stue
vaskeri
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Brande
Dr. Arendsvej 2
7330
Brande
Fra pris: 
499 DKK
Danhostel Silkeborg
Åhavevej 55
8600
Silkeborg
Fra pris: 
275 DKK
Danhostel Viborg
Vinkelvej 36A
8800
Viborg
Fra pris: 
210 DKK
Danhostel Ringkøbing
Kirkevej 28
6950
Ringkøbing
Fra pris: 
180 DKK