Faciliteter

Gratis wifi
Café
Golf
Gratis parkering
Hunde er velkomne
Tv på værelset

Danhostel Kerteminde

Dejlig, grøn og fredfyldt oase – her overnatter du midt i bøgeskoven tæt ved havet og en børnevenlig strand. Når I tager på kystferie eller forlængede weekender i Kerteminde, oplever i historiens vingesus og kommer helt tæt på havets dyr. 

Den fynske købstad Kerteminde ligger ved Storebælt. Byen er kendt for figuren Amanda og er Fyns største og vigtigste fiskerihavn. Med to strande og Fynshoved tæt på er der rig mulighed for en dejlig badeferie. Tæt på Danhostel Kerteminde ligger Sydstranden, en børnevenlig strand med blåt flag. Kerteminde er i sandhed Haven Ved Havet.

Overnat i de lækre røde træbygninger midt i skoven...

Det er svært at finde et smukkere sted at overnatte end Danhostel Kerteminde. Vandrerhjemmet er moderniseret i svensk Carl Larsson stil og ligger midt i den smukke bøgeskov. I de charmerende røde træbygninger er der 30 værelser med eget bad & toilet samt gratis internet. Alt befinder sig i et plan og er handicapvenligt.

De lune sommeraftener indbyder til hygge i vores lukkede gårdhave. Her kan børnene spille udendørs skak eller bordtennis, mens de voksne griller på vores store grill. På den anden side af huset har vi en stor græsplæne, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig og spille forskellige boldspil.

Udforsk fjorden, vikingetiden og Fynbomalerene...

Tag på spændende udflugter med Danhostel Kerteminde som base. Med kun ti minutters gang til den hyggelige bymidte og idylliske havn er der ikke langt til spændende oplevelser. Besøg fx Fjord & Bælt og oplev sæler, marsvin og fisk helt tæt på. Eller udforsk vikingetiden på vikingemuseet Ladby. Johannes Larsen Museet danner rammen flotte udstillinger af Fynbomalerne.  

Aktiv ferie i det fri...

Holder I af at kombinere din ferie med vandrer- eller cykelture? Den flotte natur ved Danhostel Kerteminde indbyder til cykel-, løbe- eller vandrerture. Fx langs stranden med udsigt til Storebælts blå bølger. Vi er naturligvis BED+BIKE certificeret og tilbyder gode forhold for cyklegæster.

På Danhostel Kerteminde kan du uden tvivl få en dejlig stund og mindeværdige oplevelser.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Skovvej 46, 5300 Kerteminde
Telefon
+45 6532 3929
Vært(er)
Lene Schmidt
Email
info@dkhostel.dk

Åbningstider

15/06 - 15/09(Tid)
04/01 - 12/12(Tid)
04/01 - 31/12(Tid)

Info

Antal senge
106
Antal værelser
31
Antal værelser med bad og/eller toilet
31
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Kerteminde på Google Maps

 

Danhostel Kerteminde på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Odense Kragsbjerggaard
Kragsbjergvej 121, 5230 Odense
fra 445,00 kr.
Danhostel Odense City
Østre Stationsvej 31, 5000 Odense
fra 250,00 kr.
Danhostel Kalundborg
Stadion Alle 5, 4400 Kalundborg
fra 195,00 kr.
Danhostel Svendborg
Vestergade 45, 5700 Svendborg
fra 275,00 kr.