Danhostel Køge
3

Den grønne nøgle

Bed+Bike

Danhostel Køge
Vamdrupvej 1
4600
Postal area: 
Køge
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 5666 0869
Vært/værter: 
Fritze Weiss

Åbningstider

02.01 - 22.12 (Tid)
02.01 - 22.12 (Tid)
Se priser

Info:

1 - 49 værelser: 
35 værelser -116 senge
antal senge: 
116
antal værelser: 
35
antal værelser med bad og/eller toilet: 
9
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
26

Danmarks ældste bindingsværkshus og Danmarks største torv. Overnat ved et væld af børne- og sportsaktiviteter tæt på natur og centrum.

På Østsjælland ligger byen Køge for bunden af Køge Bugt. Køge er en gammel købstad med en lang række gamle byhuse og ældre borgerhuse, som er placeret ved udmundingen af Køge Å. I udkanten af byen ligger Danhostel Køge, hvor du kan overnatte ud til en storslået natur og samtidig tæt på Køge centrum. Her er 35 værelser, hvor 9 er med eget bad og toilet. Flere af værelserne i det gule hus har egen indgang til en skøn træterrasse.

Gratis adgang til Køge Museum, KØS og Køge Svømmehal
Trænger I til selskab, så er der flere skønne fællesområder både inden- og udenfor. Her kommer familier, grupper, lejrskoler og enkeltpersoner og nyder bl.a. vandrerhjemmets store, lækre morgenbuffet. Overnatter du på Danhostel Køge, så får du en gratis kulturbillet i receptionen, som giver adgang til Køge Svømmeland, Køge Museum og KØS. Sidstnævnte er museet for kunst i det offentlige rum.  

Skattejagt, Legejungle, middelalderby og interaktiv leg
I Køge kan børn og barnlige sjæle gå på opdagelse mellem krudt, kugler, kjoler, knogler og kendisser på Køge Museums interaktive udstilling eller lege med flotte modeller af sejlskibe på Køge Maritime Modelbyggerlaug. Kjøge Mini-by er en tro kopi af Køge by i forholdet 1:10, hvor der også er mulighed for at besøge stederne, der har været med i byggeprocessen. Køge har også en middelalderby, hvor børnene kan gå på Skattejagt. Og, hvis vejret er gråt og trist, så fortvivl ikke, for Legejunglen i Køge har 1.500 m2 indendørs legeland. Er du, familien eller din gruppe til sport, så har byen mange sportsfaciliteter såsom svømning, fodbold, golf, badminton, fitness og orienteringsløb. F.eks. er der kun 2 km fra vandrerhjemmet til Køge Svømmehal.

Køges vartegn, Danmarks ældste bindingsværkshuse, torvet og Bryggeri Braunstein
Danhostel Køge ligger i gåafstand fra bykernen, der som mangeårig handelsstad fortsat har et pulserende byliv. Her kan I også se byens vartegn, der er Sankt Nicolai Kirke, som er en gotisk kirke opført i cirka 1250 med et 43 meter højt kirketårn. Nær kirken finder man Danmarks ældst daterede bindingsværkshus fra 1527 i Kirkestræde 20, hvor der i dag er Børnebibliotek. På Køge Torv er der marked hver onsdag og lørdag, med et stort udvalg af frugt og grønt samt blomster. Gå en tur ned ad torvet og mærk atmosfæren med de mange forretninger, caféer og biograf eller besøg bryggeri Braunstein, hvor I med en forudgående aftale kan blive vist rundt og smage på bryggen.

Køge eller Kjøge – med kort afstand til andre attraktioner
Bynavnet Køge blev engang blev stavet Kjøge, hvilket formentlig stammer fra ordet ”kjuk”, som betyder klump. Byklumpen eller bare Køge ligger samtidig ikke langt fra hverken Roskilde og Vikingeskibene eller BonBon-Land i Næstved. Med S-toget, der kører hver 10. minut, er der kun 40 minutter til København.


 

Faciliteter

Cykeludlejning
cykler udlånes
internet
Internetadgang i fællesområde
trådløst internet
Tv-stue
W-LAN
vaskeri
cykler
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Ishøj Strand
Ishøj Strandvej 13
2635
Ishøj Strand
Fra pris: 
553,50 DKK
Danhostel Roskilde
Vindeboder 7
4000
Roskilde
Fra pris: 
225 DKK
Danhostel Store Heddinge
Ved Munkevænget 1
4660
Store Heddinge
Fra pris: 
275 DKK
Danhostel Faxe
Østervej 4
4640
Faxe
Fra pris: 
200 DKK