Danhostel Nakskov
3
Danhostel Nakskov
Anmeldelser er på vej
Branderslevvej 11
4900
Postal area: 
Nakskov
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 5492 3367
Vært/værter: 
Annette Andersen

Åbningstider

01.01 - 31.12 (Tid)
01.01 - 31.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
48
antal værelser: 
17
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
17

Landlige omgivelser ved Lollands største by

Et par kilometer nord for Nakskov, i et område med mark- og engarealer, ligger Danhostel Nakskov. Dette hostel er et perfekt udgangspunkt for en afslappende ferie og overnatning i Lollands største by. Her har du skøn natur omkring dig, du er tæt på gode transportmuligheder, og så har du byens hyggelige shoppinggade inden for kort afstand.

En hyggelig by
Går du en tur ind til Nakskov, så tag et kig på de hyggelige handelsgader og de smukt istandsatte stræder, der fører ned til havnen. Nakskov ligger malerisk for enden af Nakskov Fjord, så prøv også gerne en sejltur med Postbåden og se øen fra vandsiden. Trænger du i stedet til at blive kølet af, så tag ud til Danmarks længste badebro på Hestehovedets Strand, eller prøv de dejlige strande ved Bandholm, Albuen eller Dannemare. Her er lige dejligt, hvad enten vejrudsigten står på sommersolskin eller efterårsblæst.

Knuthenlund – smag på økologisk landbrug
Har du børn med på ferien, eller interesserer du dig selv for landbrug og økologi, så slå et smut forbi Knuthenlund. Her bliver du taget imod med åbne arme, og du kan ved selvsyn opleve et gods, der gerne viser dyr og marker frem. Gå en tur i skoven eller se en ko blive malket. Og køb produkter med hjem fra godsets mejerisalg, der bare smager og dufter, som englene synger.

Få hjælp på Danhostel Nakskov
Tilbage på vandrerhjemmet kan du tage en rolig aften i den hyggelige tv-stue mens, at du planlægger næste dags udflugter. Måske skal du besøge en af Lollands smukke kirker eller kigge indenfor i Onsevig Klimapark og høre om bølgeenergi? Kommer du i tvivl om prioriteringen, kan du altid snakke med vandrerhjemmets vært Annette Andersen eller receptionen. De hjælper gerne med kort og vejledning.

Danhostel Nakskov – Landlige naturomgivelser ved Lollands største by

Et par kilometer nord for Nakskov, i et område med mark- og engarealer, ligger Danhostel Nakskov. Her kan du virkelig nyde godt af Lollands landlige naturomgivelser.

Gå ind til øens største by og tag et kig på de hyggelige handelsgader og havnen. Hop i vandet fra Danmarks længste badebro på Hestehovedets Strand.

Sejl en tur med ’Postbåden’ på Nakskov Fjord. Eller tag ud til ’Digestien’, der går hele 38 kilometer langs vandet.

Fra Danhostel Nakskov har du et godt udgangspunkt for alle tingene, samtidig med at værten kan lede dig godt på vej. Vil du se, hvordan der eksperimenteres med nye måder at lave energi, kan Onsevig Klimapark anbefales.

Tag på ferie i landlige naturomgivelser ved Lollands største by på Danhostel Nakskov.

Faciliteter

internet
Tv-stue
vaskeri

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Sakskøbing
Saxes Allé 10
4990
Sakskøbing
Fra pris: 
300 DKK
Danhostel Svendborg
Vestergade 45
5700
Svendborg
Fra pris: 
275 DKK
36_704_22994.jpg
Vestergade 45
5700
Svendborg
Fra pris: 
275 DKK
Danhostel Nykøbing Falster
Østre Allé 110
4800
Nykøbing Falster
Fra pris: 
350 DKK