Danhostel Nykøbing Falster
4
Danhostel Nykøbing Falster
Østre Allé 110
4800
Postal area: 
Nykøbing F
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 5482 3242
Vært/værter: 
Linda og Lars Jensen

Åbningstider

15.01 - 15.12 (Tid)
15.06 - 15.08 (Tid)
15.06 - 15.08 (Tid)
15.01 - 15.12 (Tid)
15.06 - 15.08 (Tid)
Se priser

Info:

antal etager: 
stueetage og 1. sal
antal senge: 
94
antal værelser: 
22
antal værelser med bad og/eller toilet: 
22

En ferie med revy og riddere på programmet

Skal du holde en fest på Falster eller måske besøge den landskendte Nykøbing Falster Revy? Så bør du se nærmere på Danhostel Nykøbing Falster, hvor I kan tage en eller flere overnatninger. I dette moderne Danhostel, tæt på den gamle købstad, får du de skønneste festlokaler, et godt køkken og dejlig overnatning for små penge.

Uformelt miljø og plads til smil
Dette hostel ligger tæt på dejlige landskaber og byens dyrepark, og også indenfor oplever du som gæst et dejligt uformelt miljø. Her tager værterne Linda og Lars Jensen imod dig med smil og åbne arme, for uanset om du er på sommerferie, skal holde et bryllup eller blot har brug for en god seng, så er holdningen, at man skal føle sig velkommen.

Nykøbing Falster Revyen
Planlægger du at holde din sommerferie på vandrerhjemmet, så overvej om du ikke med det samme skal bestille billetter til årets revyforestilling i Nykøbing Falster. Siden 1912 har det nemlig været en tradition, at lokale og tilrejsende mødtes til festlig underholdning i Nykøbing Falster Teaters stemningsfulde lokaler.

Krokodille Zoo og ridderturneringer             
Har du børn med på ferien, så tag en tur forbi Krokodille Zoo eller det fantastiske Middelaldercenter. Her besøger I sammen Købstaden Sundkøbing anno 1405 og oplever, hvordan hverdagen en gang så ud for byens indbyggere. Men du kan også møde i levende live.  Oplev skrædderen, smeden og børn, der leger på gaden – og er du til en oplevelse af de helt store, så tag med til byens livagtige ridderturneringer, der afholdes næsten alle dage.


Danhostel Nykøbing Falster – Med boldbaner, zoo og botanisk have som nabo

I udkanten af byen, med Guldborgsund Zoo og Botanisk Have som nabo, ligger Danhostel Nykøbing Falster.

Vandrerhjemmet er en del af spise- og koncertstedet Vesterskoven, der arrangerer flere spændende aktiviteter i løbet af året.

Nærmest i baghaven ligger der skov og flere boldbaner, og små 500 meter fra vandrerhjemmet finder du det flotte Svømmecenter Falster.

Nykøbing Falster har et levende byliv med butikker, teater og en Danmarkskendt revy hver sommer. Gå en tur ind til centrum og se på Klosterkirken, tag på Brandmuseet eller forbi Den Gamle Købmandshandel.

På den modsatte side af Guldborgsund ligger Middelaldercentret, der om sommeren åbner op for flere events og ridderkampe for både børn og voksne.

På Danhostel Nykøbing Falster har du et godt udgangspunkt for oplevelser i området.

Faciliteter

internet
Tv-stue
vaskeri
cykler
tv på værelset

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Sakskøbing
Saxes Allé 10
4990
Sakskøbing
Fra pris: 
300 DKK
_SEB6861
Præstegårdsvej 16-18
4760
Vordingborg
Fra pris: 
360 DKK
Danhostel Nakskov
Branderslevvej 11
4900
Fra pris: 
185 DKK
Danhostel Faxe
Østervej 4
4640
Faxe
Fra pris: 
200 DKK