Adresse og kontaktinformation

  Adresse
  Vesterhavsvej 150, Lønne, Nymindegab, 6830 Nørre Nebel
  Telefon
  +45 4032 5283
  Vært(er)
  Morten Lund Hansen og Petra Adler-Hansen
  Email
  nymindegab@danhostel.dk

  Danhostel Nymindegab

  Slap af på det nyrenoverede, flotte badehostel, der er inspireret af de klassiske badehoteller. Overnat i hyggelige omgivelser og nyd den lækre indretning i den nye cafe eller i de smukke fællesområder og festlokaler.

  Ikke langt fra kysten med udsigt til vandreklitterne, der tidligere udgjorde den sidste bastion mod vandet, ligger Danhostel Nymindegab. I foråret 2015 fik faciliteterne et flot løft både ude og inde og blev desuden suppleret med en varm og indbydende café. En stilstikker indretning med høje, lyse træpaneler, stribede tapeter og flotte dekorationer leder tankerne hen på et lækkert badehotel. Danhostel Nymindegab er en hyggelig base for den ferieglade familie, og stedet er også velegnet til grupper, lejrskoler mv. Dette badehostel ligger midt i naturen kun et stenkast fra Blåbjerg Plantage og ikke langt fra klitterne og Vesterhavet. Her er højt til himlen og natur til alle sider, og så ligger det samtidig tæt hovedfærdselsåren mellem Tyskland og Søndervig. 

  Autentisk navn og historie bag centrets mange møder og fester
  Hele istandsættelsen er gjort med respekt for den gamle Lønne Højskole. Heraf navnet Lindvig, der kommer af ordet Lønne, der i sidste ende betyder Helligdommen ved Skrænten. Det matcher vandrerhjemmets navn fordi, at de vandreklitter, som kan se ud af vinduerne, tidligere var skrænten ved havet. Dengang blev der holdt mange slægtsfester på stedet, hvilket passer godt med, at stedet i dag tiltrækker mange kurser, arrangementer og fester. At afholde kurser er nemlig et af stedets varemærker, og faktisk er det også muligt at leje hele vandrerhjemmet, hvis man gerne vil have stedet for sig selv.  Topmoderne Adventure Minigolf og en kæmpe legeplads
  Kling, kling, kling... lyden af dørklokken bimler lystigt hos Danhostel i Nymindegab for her er mange, der skal ud og spille minigolf. Glem alle forestillinger om en gammel slidt eternitbane, der er beliggende i det fjerneste hjørne af en campingplads. Golf Park West byder nemlig på en topmoderne 18-hullers minigolfbane – her spilles såkaldt Adventure Golf. Alt sammen foregår i et meget flot anlagt område, hvor der er flere vandfald, vindmøller og smukke stensætninger, der på imponerende vis er kombineret med sindrige baner og stisystemer. Her er plads til såvel ung som gammel, ligesom området er handicapvenligt. Har du først betalt for minigolfspillet, har du og familien også adgang til et skønt område med en kæmpe legeplads med gynger, vipper, klatrestativer og alt, hvad et barnehjerte ellers kan begære.

  Det Vilde Vesten med et fantastisk fugleliv og en helt hvid sandstrand
  Skal I på opdagelse i området, så er der store chancer for at opleve vadefugle eller brushaner, da Ringkøbing Fjord er hjemstavn for en lang række fuglearter. I skal helt sikkert også gå en tur eller slænge jer i solen på Nymindegab Strand, der ligger i et af Europas reneste kystområder. Du kan også finde arkæologiske fund fra jernalderen eller begejstres over Nymindegabmalernes fiske- og fuglebilleder på Nymindegab Museum. Når I nu er afsted, så besøg også Redningstationen eller Blåvand Naturcenter.

  Alle værelser har egen udvendig indgang, terrasse og badeværelse
  Danhostel Nymindegab rummer en hyggelig værelsesfløj med gæstekøkken samt 23 selvstændige værelser. Værelserne har alle egen terrasse og indgang, ligesom alle er forsynet med toilet og bad. Feriestedet har endvidere 4 hyggelige hytter – ligeledes med bad og toilet. Hytterne har alle tekøkken samt hems med to ekstra sovepladser. Alle vore værelser har direkte udvendig adgang, hvilket giver en god og afslappende atmosfære i et rart og naturvenligt miljø. Der er mulighed for morgenmadsbestilling, men man kan også vælge selv at stå for denne del, idet vi råder over gæstekøkken i værelsesfløjen, ligesom vi har et stort og rummeligt køkken, som primært er til brug for større grupper. Bemærk venligst at i perioden fra 15 Oktober - 15 Marts serverer vi kun morgenmad for grupper på mindst 5 gæster.  

  Personligt værtskab - Vi vil være det bedste vandrerhjem i Danmark
  Vores mål er at være familiens foretrukne samlingssted på Vestkysten, og herefter agerer vi både i det daglige, og når vi foretager mere langsigtede beslutninger og tiltag. Vi giver dig personligt værtskab. Ikke af pligt, men fordi vi har lyst til det. Vi glæder os til at byde dig og gerne din familie velkommen hos Danhostel Nymindegab. 

  Velkommen hos Danhostel Nymindegab – et populært sted at samle hele familien!


  Åbningsperioder 2020:

  01 April - 31 December

  Har du ønsker om overnatning i tidsrummet uden for normale åbningsperiode, er du velkommen til at kontakte os herom.

  Senge: 63
  Værelser med bad: 23
  Antal hytter: 4
  Antal huse: 1

   

  Åbningstider

  01/01 - 01/01(Check in: 15.00-17.00 / Check out 10.00)
  - (Tid)

  Info

  Antal senge
  63
  Antal værelser
  27
  Antal værelser med bad og/eller toilet
  27
  Antal værelser uden bad og/eller toilet
  0
  Bed+Bike

  Faciliteter

  Gratis wifi
  Fodbold
  Fodboldbane (kunstgræs)
  Gratis parkering
  Hunde er velkomne
  Hytter
  Minigolf

  Se på kort

  Klik på kortet herunder for at se Danhostel Nymindegab på Google Maps

   

  Danhostel Nymindegab på Google kort

   

  Andre hostels i nærheden

  Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
  Danhostel Maribo
  Ved Stadion 2B, 4930 Maribo Maribo
  fra 500,00 kr.
  Danhostel Sakskøbing
  Saxes Allé 10, 4990 Guldborgsund
  fra 300,00 kr.
  Danhostel Flensborg Fjord (Danmark)
  Sejrsvej 101, Rinkenæs, 6300 Sønderborg
  fra 499,00 kr.
  Danhostel Sønderborg City
  Kærvej 70, 6400 Sønderborg
  fra 595,00 kr.