Danhostel Odense Kragsbjerggaard
3
Danhostel Odense Kragsbjerggaard
Anmeldelser er på vej
Kragsbjergvej 121
5230
Postal area: 
Odense M
Telefonnummer: 
Vært/værter: 
Leif Larsen

Åbningstider

05.01 - 22.12 (Tid)
05.01 - 22.12 (Tid)
Se priser

Info:

antal senge: 
137
antal værelser: 
32
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
32

Herregårdsstemning i øjenhøjde

Et herregårdsophold til billige penge – lyder det ikke godt? Danhostel Odense Kragsbjerggaard er indrettet i en charmerende gammel herregård fra 1747.

Vandrerhjemmet, der drives af vært Leif Larsen, har sin egen lukkede gårdhave, en smuk lille skov og så ligger det kun 2 km. fra Odense centrum. Både beliggenhed og charme har gjort dette vandrerhjem til et yndet sted for familier, lejrskoler og kursusgæster.

Et vandrerhjem med historisk betydning
Den gård, der ligger under herregården og nu vandrerhjemmet, kan dateres helt tilbage til 1500-tallet. Man ved, at gården i mange år leverede mælk til Odenses borgere, og at odenseanerne også brugte gårdens skov som udflugtsmål. I dag er det vandrerhjemmets gæster, der nyder godt af det hele. De velfortjente 5 stjerner henviser bl.a. til de skønne værelser, den store morgenmadsbuffet og den 24 timers indtjekning – alt sammen fordele, som gæsterne sætter stor pris på.

Overnat i Odense ZOO
Vil du sikre familien helt unikke oplevelser, så planlæg også en tur i Odense ZOO. Du kan købe billetter ved indgangen eller booke jer ind på nogle af de helt særlige aktiviteter, der hvert år begejstrer tusinder af besøgende: Tag med på en morgenekspedition, kom tæt på lemurer eller tapirer – eller hvad med at overnatte på savannen tæt på løverne! Dét vil være en oplevelse, børnene aldrig glemmer.


Odense – Fyns hovedstad, H.C. Andersens by. Centralt placeret midt i landet med korte rejsetider til København, Århus og Billund (Legoland®).

DANHOSTEL Odense Kragsbjerggaard ligger ”Ude på landet – midt i byen”.

Vandrerhjemmet er indrettet i en tidligere herregård med stor lukket gårdhave med flere aktiviteter. Om sommeren er der bænkeborde og havemøbler til fri afbenyttelse (bl.a. liggestole til solbadning).

Vandrerhjemmet ligger i rolige omgivelser uden meget trafik, og den store gårdhave og den lille skov der hører til vandrerhjemmet, gør det til et godt, hyggeligt og sikkert sted for børnefamilier. Perfekt sted til din overnatning tæt på storbyen men med ro og fred.

Vandrerhjemmets store P-plads er naturligvis gratis at benytte. Med den korte afstand til Odenses centrum (2 km) kan næsten alle byens attraktioner nås til fods og bliver man træt af at gå er der kun 200 m til bussen. Der er gratis, trådløs internetforbindelse (bredbånd) på hele vandrerhjemmet.

Faciliteter

internet
Tv-stue
vaskeri

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Odense City
Østre Stationsvej 31
5000
Odense
Fra pris: 
250 DKK
Danhostel Kerteminde
Skovvej 46
5300
Kerteminde
Fra pris: 
275 DKK
_ALS4670
Grønnegade 71-72
5600
Faaborg
Fra pris: 
450 DKK
Danhostel Svendborg
Vestergade 45
5700
Svendborg
Fra pris: 
275 DKK