Danhostel Odense Kragsbjerggaard anmeldelser

  Søren
  Solo-rejsende, DK
  22.Nov.2020
  7,50 ud af 10

  Udmærket

  Preben
  Solo-rejsende, DK
  16.Nov.2020
  5,50 ud af 10

  Meget koldt badeværelse uden varmt vand. Varmluftblæser der kun fungerede når lyset var tændt. Fin hovedbygning og rent værelse, men nok bedst om sommeren

  Hanne
  Forretningsrejsende/arbejde, DK
  09.Nov.2020
  9,50 ud af 10

  Hyggeligt sted, pænt rent, venligt og hjælpsomt personale.

  Danhostel Odense Kragsbjerggaard
  Hej Hanne. Tusind tak for du kommer og bor her på Kragsbjerggaard. Vi er så glade for den flotte anmeldelse, det varmer i denne tid. Vi glæder os til at se dig igen. Mange efterårshilsner Marlene fra Kragsbjerggaard.
  N/A
  Familie med børn, DK
  18.Okt.2020
  7,50 ud af 10

  Fint

  nicola
  Familie med børn, DK
  18.Okt.2020
  6,67 ud af 10

  Ikke så godt

  Hans
  Venner, DK
  17.Okt.2020
  9,17 ud af 10

  Ok

  Senad
  Solo-rejsende, DK
  16.Okt.2020
  6,67 ud af 10

  Ok, men synes at jeres el-dåser skal skiftes ud så de passet til nutidens oplader:)

  Danhostel Odense Kragsbjerggaard
  Hej Senad. Tak for din evaluering efter dit ophold her på Kragsbjerggaard. Vi vil meget gerne høre hvordan du syntes vi kan forbedre vores morgenmad, da vi normalt får stor ros for den ift. prisen. Vandrehjemmet er stille og roligt i gang med at blive renoveret efter de nye ejere overtog det for 1 1/2 år siden, bl.a. har de netop færdiggjort vores hovedhus. Så der sker noget hele tiden herude. Vi glæder os til at ses dig igen. Mange efterårshilsner Marlene fra Kragsbjerggaard.
  Anette
  Familie med børn, DK
  15.Okt.2020
  7,00 ud af 10

  Jeg var tilfreds med den personlige kontakt og de fysiske rammer.

  Danhostel Odense Kragsbjerggaard
  Hej Anette. Mange tak for du valgte at bo her hos os på Kragsbjerggaard. Vi er glade for du har givet dig tid til at evaluere os, og vi tager alt med os videre. Håber vi ses herude igen en anden god gang. Mange efterårshilsner Marlene fra Kragsbjerggaard.
  Lone
  Par, DK
  14.Okt.2020
  7,08 ud af 10

  Hyggeligt sted med god atmosfære - meget lydt - fælles bad og toilet ikke tidssvarende. Værelse var okay

  Danhostel Odense Kragsbjerggaard
  Hej Lone. Mange tak for din booking her til Kragsbjerggaard, og tak for du gav dig tid til at anmelde vores sted. Dejligt når andre sætter lige så stor pris på atmosfæren herude som vi gør. De nye ejere overtog stedet her for 1 1/2 år siden og er i gang med at renovere her. D. 04.10 stod hovedhuset klar og herefter skal selve vandrehjemmet friskes op. Vi håber at se jer herude igen an enden god gang. mange efterårshilsner Marlene fra Kragsbjerggaard.
  Kim
  Par, DK
  12.Okt.2020
  8,33 ud af 10

  Godt til prisen

  Danhostel Odense Kragsbjerggaard
  Hej Kim. Tak for dit besøg her på Kragsbjerggaard, og tak for du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om vores vandrehjem. Vi er glade for du syntes om stedet her og håber I kigger forbi en anden god gang. Mange efterårshilsner fra Marlene på Kragsbjerggaard.