Danhostel Rømø
2
Danhostel Rømø
Lyngvejen 7
6792
Postal area: 
Rømø
Telefonnummer: 
Fax: 
+45 8813 0905
Vært/værter: 
Helle Jørgensen

Åbningstider

01.04 - 01.07 (Tid)
01.04 - 01.10 (Tid)
01.04 - 01.07 (Tid)
01.04 - 01.10 (Tid)
Se priser

Info:

antal værelser: 
24
antal værelser med bad og/eller toilet: 
5
antal værelser uden bad og/eller toilet: 
19

Overnat på en kommandørgård med vestenvind og vadehavskultur

Indrettet i en gammel kommandørgård fra midten af 1700-tallet finder du det charmerende Danhostel Rømø. I hovedbygningen mødes du af smukke, originale Rømø-paneler, og også i de nyere bygninger har værten Helle Jørgensen sørget for, at der er skabt en rød tråd til de historiske omgivelser.

Dragekonkurrencer på stranden
På Rømø kan du opleve den fuldstændig vidunderlige vadehavskultur, der indbyder til massevis af udendørsaktiviteter. Du kan cykle, ride, sejle og vandre og i det hele taget opleve på egen krop, hvordan tidevandets kræfter bevirker, at dét, der før var brusende bølger snart fremstår som bar sandbund. Her er du vidne til naturens mægtige kræfter og kan selv blive en del af dem. Prøv fx at udnytte vestenvinden, når du surfer på bølgerne eller sætter en drage op med børnene på den brede sandstrand. 

Øens heste- og legeland
Har du de mindre børn med på ferie, så besøg Rømø Lege- & Hesteland, der er en meget stor legeplads for børn. Her finder du op til 30 forskellige aktiviteter og mange dejlige dyr, som alle er børnevenlige. Legelandet ligger smukt placeret lige ud til Vadehavet, og den lokale hyggelige stemning understreges af de små charmerende stråtækte Rømø huse. Når først entreen er betalt, er næsten alle faciliteter gratis.

Danhostel Rømø ligger i et roligt frit areal
Fald til ro ovenpå en dejlig dag i det fri, i Danhostel Rømøs hyggelige fjernsynsstue. Eller kig ud af vinduet og få et glimt af Vadehavets tusindvis af trækfugle. Her bliver du mindet om, at du blot er en lille brik i naturens storslåede puslespil.


Danhostel Rømø – Bo på en kommandørgård med vestenvind og vadehavskultur

Danhostel Rømø er indrettet i en kommandørgård fra midten af 1700-tallet på den lille ø i Vadehavet, et idylisk sted til din overnatning.

På Rømø kan du opleve den vidunderlige vadehavskultur med massevis af aktiviteter. Du kan cykle, ride, sejle og vandre både med og uden vand, når tidevandet skifter bølgerne ud med bar sandbund.

Tag på stranden og spil volley, løb en tur eller kør strandbuggy. Brug vestenvinden til at surfe eller sætte en drage op – og smag på områdets delikatesser i form af røgede rejer, vadehavsstude, markslam eller østers.

Danhostel Rømø ligger i et roligt frit areal med kort til øens heste- og legeland. Der er 24 værelser og boldbane på vandrerhjemmet, der i hovedbygningen har originale Rømø-paneler og hollandske kakler på væggene.

I nærområdet ligger byerne Skærbæk, Ribe og Tønder med Ribe Domkirke og det kongelige Schackenborg Slot.

Nyd godt af vestenvind og vadehavskultur når du overnatter på Danhostel Rømø.

Faciliteter

Tv-stue

Andre Danhostels i nærheden

Danhostel Tønder
Sønderport 4
6270
Tønder
Fra pris: 
200 DKK
Danhostel Ribe
Sct Peders Gade 16
6760
Ribe
Fra pris: 
207 DKK
Danhostel Esbjerg
Gl. Vardevej 80
6700
Esbjerg
Fra pris: 
275 DKK
Vejen-5-50small
Petersmindevej 1
6600
Vejen
Fra pris: 
150 DKK