Faciliteter

  Gratis wifi
  Gratis parkering
  Hunde er velkomne
  Hytter

  Danhostel Thisted

  Når I tager på kystferie eller forlængede weekender i Thy, oplever i naturens vingesus og kommer helt tæt på Vesterhavet.
  I hjertet af Thy, tæt på det fantastiske Nationalpark, Vejlerne og med kun 3,5 km til Thisted finder du Danhostel Thisted, der har været en skole ind til 1971. Vores Danhostel har 22 familieværelser i forskellige størrelser, et gæstekøkken og en hyggelig opholdsstue med tv. Der er gratis WIFI over hele Vandrehjemmet.
  I den store have er der bl.a. høns i den lille hønsegård, en stor plæne med plads til boldspil og en stor dejlig terrasse, hvor der er stor overdækket terrasse, hvor der er rig mulighed for at dase i solen, mens børnene boltre sig eller hopper på trampolinen. Familier og grupper anvender også flittigt det store lækre grillområde, der ligger lige uden for døren. Kommer du/I på cykel er der rig mulighed for dejlige cykelture i det naturskønne Thy. Ved Vandrehjemmet starter vores ”Trampesti” på enten 5,3 km gule pile eller 4,2 km røde pile.

  Tag på spændende udflugter med Danhostel Thisted som base. Med kun 3,5 km til den hyggelige by og idylliske havn er der ikke langt til spændende oplevelser.  Byens gågade slutter ved havnen med lystbåde, caféer og restauranter ud til Limfjorden. Nyd bylivet i Thisted med at gå på shopping, ud at spise eller drik en kold økologisk Thy Pilsner fra det lokale bryghus.

  Vandrehjemmet ligger også perfekt i forhold til udflugter i Nationalparken

  Leg, læring og afslapning tæt på Nationalpark Thy, Thisted Teater og ”Cold Hawaii”.  

  På klimavenlige Thy kan du overnatte på miljøvenlige Danhostel Thisted. Her i hjertet af Thy, tæt på Nationalparken, Vejlerne og med kun 3 km til Thisted finder du vores vandrerhjem, der har været en skole ind til 1971. Vores Danhostel har her 22 familieværelser i forskellige størrelse, et nyt gæstekøkken, en hyggelig opholdsstue og et solidt morgenbord lavet på årstidens råvarer. I den store have er der bl.a. en dejlig, lille frugthave, hvor der er rig mulighed for at dase i solen, mens børnene boltrer sig på legepladsen. Familier og grupper anvender også flittigt det store lækre grillområde, der ligger lige uden for døren. Kommer du/I på cykel, så ligger der et cykelskur for enden af haven lige ved siden af jordbærbedet, der lokker med smagsprøver.

  Skovskole, Natureservater og to af landets reneste søer
  I den anden ende af huset kan du næsten dufte tavlekridt og mindes folkeskolen i det autentiske klasseværelse kaldet ”Skovskolen”. I dette værelser får mange naturglade danskere, biologer, skovløbere mv. undervisning på forskellige slags kursusophold. Samtidig er vandrerhjemmet et ideelt udgangspunkt for at opleve Nationalpark Thy, de mange klitplantager ud til Vesterhavet, Hanstholm Vildtreservat, Naturreservatet Vejlerne, der har et fantastisk bevaringsværdigt fugleliv, og to af landets reneste søer - Vandet Sø og Nors Sø.

  Nationalpark Thy
  Vidste du, at Danmarks største vildmark er Nationalpark Thy? Her slår bølgerne fra Vesterhavet ind mod strandene, hvorfra vinden fører sandkornene op i de høje klitter. Bag dem åbner landskabet sig med klitheder og søer med klart vand. Endnu længere inde ligger de store, sammenhængende skovområder, som lokker med lange vandrer- og cykelture.

  Byliv i Thisted – Tyrens by
  Trænger du til en pause fra naturen, så tag ind til Thisted, der er en hyggelig købstad ved Limfjorden med små, kønne gader og et rigt cafe-, restaurant- og butiksliv. Thisted Musikteater har mange teaterforestillinger, rytmiske og klassiske koncerter og ca. 100 kulturarrangementer om året. By-navnet Thisted stammer fra guden Tyr fra 6-700-tallet, og betyder et helligt sted, hvor man har udført offerhandlinger i jernalderen og vikingetiden. Byens gågade munder ud i havnen med lystbåde, caféer og restauranter ud til Limfjorden. Nyd bylivet i Thisted med at gå på shopping, ud at spise eller drik en kold økologisk Thy Pilsner fra det lokale bryghus. Måske møder du musikeren Søren Dahl, der gennem flere år har lavet radioprogrammet Café Hack på Danmarks Radios P4, fra Thisted.

  Vandsport og surferparadis
  Thisted er også kendt for sin fjord, havn og ikke mindst strandene tæt på byen, der giver plads for aktiviteter som sejlads, badning og roning i både eller kajak. Nogle kommer også for at dykke i Thisted bredning, men flertallet kommer for at surfe ved ”Cold Hawaii” – et surferparadis ved Klitmøller. Er du ikke til vandsport, så kan du også bare nyde udsigten over Thisted Bredning, Hanklit og Mors.

   

  Adresse og kontaktinformation

  Adresse
  Kongemøllevej 8, 7700 Thisted
  Telefon
  +45 9792 5042
  Vært(er)
  Elo Nyholm Hansen og Sonja Dahl
  Email
  thisted@danhostel.dk

  Åbningstider

  01/01 - 31/12(Tid)

  Info

  Antal senge
  76
  Antal værelser
  22
  Antal værelser med bad og/eller toilet
  8
  Antal værelser uden bad og/eller toilet
  14
  Bed+Bike

  Se på kort

  Klik på kortet herunder for at se Danhostel Thisted på Google Maps

   

   

  Andre hostels i nærheden

  Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
  Danhostel Nykøbing Mors
  Øroddevej 15, 7900 Morsø
  fra 375,00 kr.
  Danhostel Vitskøl Kloster
  Viborgvej 475, 9681 Vesthimmerlands
  fra 450,00 kr.
  Danhostel Thyborøn
  Harboørevej 10, 7680 Lemvig
  fra 200,00 kr.
  Danhostel Fjaltring
  Vestermøllevej 7, 7620 Lemvig
  fra 200,00 kr.