APRILSNAR 2017: Bo på Danhostel i virtual reality!

    Mark Kristensen

    Check ind i virtuelle omgivelser med virtual reality til halv pris.

    Virtual reality har for alvor taget verden med storm og der er ingen tvivl om, at det er en af de mest populære digitale trends i øjeblikket. Danhostel er selvfølgelig med i den teknologiske udvikling og som noget helt nyt, tilbyder vi nu alle vores værelser som høj-opløselige oplevelser i virtual reality.

    Mærk atmosfæren, snak med vores flinke værter eller drik en kop kaffe og oplev den hyggelige stemning – alt sammen fra komforten i dit eget hjem. Hent vores gratis app og tag på opdagelse med dem du holder af eller som enkeltrejsende. Det kræver blot en smartphone og en virtual reality brille.

    Danhostel VR-appen understøtter både Oculus Rift og HTC Vive, men du kan også bruge Googles Cardboard-løsning og mange andre. Med et par høretelefoner kan du for alvor leve dig ind i den virtuelle verden med stereoskopisk lyd i overbevisende klarhed.

    Book allerede i dag til halv pris – Danhostel holder åbent året rundt, når du booker i virtual reality.

    Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af sjov og leg med Danhostel VR.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.