Danhostel Copenhagen City indgår samarbejde med LuggageHero

    Line Juhl Kronow

    Danhostel Copenhagen City har besluttet, at blive en del af LuggageHero og tilbyder alle rejsende, at de kan aflevere deres bagage 24/7, når de besøger København.

    Aflever din bagage 24/7

    Så kan alle turister, nyde byen uden at skulle gå rundt med deres bagage. Der er mange der benytter dette når de eks. skal tjekke ud fra deres hotel kl. 10, men først skal med en flyver om aftenen.

    At opbevare bagage for turister, er ikke uvant for et Cityhostel som Danhostel Copenhagen City. Derfor er det for værterne, ikke den store forskel, om det sker for egen gæster eller gæster udefra der kun benytter dette tilbud. Danhostel Copenhagen City ser dette som en god mulighed for, samtidig at vise lidt af deres faciliteter og gode beliggenhed frem til potentielle fremtidige gæster.

    Læs mere om LuggageHero her

    Læs mere om Danhostel Copenhagen City og se hvor det er du kan få opbevaret din bagage her

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.