Danhostel Tisvildeleje får nye værter

    Line Juhl Kronow

    Efter 25 år takker Stanna og Karsten Lund Øland af og overgiver posten til det nye værtspar Gitte Buchberg og Brian Bak.

    Stanna og Karsten blev ansat lige inden byggeriet af det store center var færdigt i 1991, og har siden da ydet en kæmpe indsats for at få fyldt centret med tilfredse gæster fra ind- og udland. Og man må sige det er lykkedes i en grad ikke mange havde forestillet sig, dengang i 1991.

    Danhostel Tisvildeleje - Sankt Helene er i dag kendt i hele Danmark, i de nordiske lande, og naturligvis i mange andre lande.

    Tusindvis af glade gæster har gennem årene besøgt Sankt Helene. Skoleklasser, sportsklubber, private gæster, selskaber, kommuner, institutioner, turister, firmaer, bryllupper, lejrskoler og mange flere. Stanna og Karsten har igennem årene for alvor været medvirkende til at sætte Tisvildeleje på landkortet.

    Gitte Buchberg har boet i Helsinge næsten hele sit liv og har et stort netværk, bl.a. i regi af flere frivillighedsposter, og kommer direkte fra en stilling som Turistchef, IT ansvarlig/webmaster og værtsskabsansvarlig i VisitNordsjælland. Gitte har et stort kendskab til Tisvildeleje, da hun har arbejdet i turistbranchen i 20 år, har lejet sommerhuse ud i området og har arbejdet på Sankt Helene Centret en sæson

    Brian Bak, som er gift med Gitte Buchberg, kommer fra et job som teamleder hos JMV Rengøring, og med i bagagen har Brian mange års edb-erfaring fra PBS og IBM. Samtidig har Brian et kæmpe netværk i sportens verden. Er bl.a. næstformand i Nordtrim, og blev i 2016 af Gribskov Kommune udnævnt til tovholder for Team Tvilling.

    Gitte Buchberg og Brian Bak starter som nye værter 1. januar 2017 med Stanna og Karsten ved deres side i hele januar.

    Der vil blive afholdt goddag og farvel reception på Danhostel Tisvildeleje fredag den 27. januar 2017 kl. 15-17, hvor alle er velkommen.

    Danhostel glæder sig til det fremtidige samarbejde med Gitte og Brian og byder dem velkommen i kæden.

    Læs mere om Danhostel Tisvildeleje her

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.