Gourmetmad på Danhostel Silkeborg og deres berømte Åkøkken.

    Line Juhl Kronow

    Madmor Lene Balslev Sørensen, går aldrig på kompromis og sætter ambitionsniveauet højst, når der laves mad til Danhostel Silkeborgs gæster.

    Det er måske ikke lige gourmet mad, man forbinder med et vandrerhjem. Men på Danhostel Silkeborg, som i øvrigt blev kåret til ”årets mesterkok” af Danhostel kæden sidste år, der er maden i en klasse for sig selv.

    Alt maden laves fra bunden, brødet er hjemmebagt, marmeladerne er hjemmelavede og råvarerne er, så vidt det er muligt, lokale og økologiske. Lene mener, at alt mad skal være i god kvalitet og gerne en god oplevelse. Mad er ikke bare brændstof til kroppen, det skal være en nydelse.

    ”Jeg HADER talemåden godt nok, nej! Alt mad i mit køkken er der tænkt over. Det bliver lavet med omhu fra bunden af, gode sunde og grønne råvarer.” Siger Lene.

    Læs mere om Danhostel Silkeborg og book dit ophold lige her: /hostel/danhostel-silkeborg

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.