Spændende udfordringer og mad ud af huset

    Line Juhl Kronow

    Danhostel Skanderborgs kok elsker nye kulinariske udfordringer og er klar til det nye koncept med bl.a. mad ud af huset.


    Kokken Lars Kragelund Pedersen styrer køkkenet på Danhostel Skanderborg til fulde, sammen med hjælp fra de flittige ungarbejdere. Om det er lejrskolemad i store gryder eller de visuelt lækre menuer til de mange kurser, så har Lars styr på det. Snart er det vildtaften, der står på menuen og det glæder Lars, at der er så meget variation i jobbet.

    Mad ud af huset
    ”Vores køkken er ved at udvikle sig og som noget nyt, vi tilbyder blandt andet mad ud af huset. Som kok er det et meget spændende job, hvor jeg den ene dag laver spaghetti med kødsovs på lejrskoleophold og den næste dag laver jeg ting i den anden ende, som vores vildtaften.” Fortæller Lars.

    Lars og Danhostel Skanderborg byder velkommen til spisning og har noget for enhver smag, uanset om man er til klassisk kromad eller det de betegner som mere ”fancy”.

    Også for selskaber
    Skal du holde fest, så kan Skanderborg altså byde på dejlig mad, ud over de smukke omgivelser. Stedet er især populært ved bryllupper og foråret er allerede booket godt op. Book derfor i god tid, hvis I skal afholde bryllup. Læs mere om Danhostel Skanderborgs selskabslokaler her.

    Eller book et ophold på dejlige Danhostel Skanderborg her.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.