Bellahøj tilbyder stilhed i storbyen

  13. Feb. 2013
  Kåre Welinder

  På trods af central beliggenhed i København giver Danhostel Bellahøj perfekte rammer for familieferien med ro om natten og uendelige muligheder om dagen

  - Er man i København, så skal man vælge at bo hos os, hvis man ønsker sig en god nats søvn efter en hektisk dag i byen. 

  Så præcist påpeger vært på Danhostel Bellahøj, Poul Wiedemann, et af de store plusser ved at vælge det hyggelige hostel, som han driver sammen med hustruen Angela, for netop roen i området er det, mange familier foretrækker ved et besøg i København. Fint med bulder og brag i Tivoli, på Strøget og på alle de andre turistmagneter i Københavns centrum, men når dagen er forbi, så er det vigtigt for de fleste familier at have muligheden for at trække sig tilbage, absorbere dagens begivenheder i rolige omgivelser og give børnene er pusterum og en god nats søvn.

  Havde Poul Wiedemann fået lov at bruge flere ord ville han formentlig også have nævnt stedets gode, hurtige forbindelsesmulighed til centrum, der blot er fire km væk, hostellets lækre morgenbuffet, legepladsen og aktivitetsrummet med Nintendo Wii og Playstation, som der bør være på et Danhostel, der satser på børnefamilier.

  Læs mere om Danhostel Bellahøj her

  For der er stor forskel, når man skal vælge det rigtige hostel i København. Godt nok kan man bo direkte i Københavns smørklat på Danhostel Copenhagen City og Copenhagen Downtown med få meter til alle attraktioner, men da disse er store, klassiske backpacker-hostels med alt hvad der til hører, må man her forvente, at natteroen ikke altid har højeste prioritet.

  Det har den i Bellahøj, og det får både Poul og Angela Wiedemann også at vide, når de taler med gæsterne.

  ”Folk fortæller os, at de nyder stilheden om natten,” siger Poul Wiedemann, hvor det eneste man sikkert kan høre i nattetimerne er uglens tuden eller frøernes kvækken fra den nærliggende skov og mose, der begge er med til at understrege den hyggelige og fredelige beliggenhed.

  ”Desuden er vores gæster glade for vores høje serviceniveau, den gode mad, som vi satser meget på og vores gratis parkering, der er videoovervåget, så de blot kan stille bilen her, mens de tager til centrum,” siger Poul Wiedemann, inden han til slut svarer på fire hurtige spørgsmål om Danhostel Bellahøj:

  Hvem er jeres primære kunder? 

  “Det er delt op i sæsoner. Forår og efterår er det lejrskoler og grupper, mens det om sommeren er turister, hvoraf mange er familier. Men ellers har vi jo altid åbent for alle.”

  Hvad kan I tilbyde jeres gæster, udover overnatningerne?

  “Det er vigtigt at holde sig for øje, at vi er et Danhostel med mange forskellige produkter. Her tænker vi gruppeophold, festarrangementer, sportsophold og rigtigt gode faciliteter for lejrskoler. Vi er et hus med mange facetter og en bred vifte af kunder, der alle skal have en top service.”

  Hvis I skal rose jer selv, hvad synes I selv er det bedste ved jeres hostel? 

  “Vores høje serviceniveau og de mange spændende arrangementer, der udspringer fra vores engagerede personale.

  Hvad er det bedste ved at være Danhostel-vært?

  - Det er uforudsigeligheden i arbejdet, ligesom der aldrig er to dage, der er ens.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er