Bornholm Rundt på Cykel

  29. Jun. 2011

  Bornholm

  Er du klar til den 27. udgave af det populære cykelløb, Bornholm Rundt på Cykel.

  Der cykles for sjov og for motionens skyld, og IKKE for at vinde. Så alle har mulighed for at deltage og opleve Bornholms dejlige natur.

  Løbet starter den 21. august 2011 kl. 09.00 fra Østre Skole, Pingels Alle 31 Rønne -og er på 103 kilometer.

  Læs mere og tilmeld dig her

  Overnatningsmuligheder

  Bornholm har fem Danhostels, hvor din overnatning kan foregå i trygge rammer.

  Den bedste, mest hyggelige og fleksible måde at overnatte på Bornholm, er at bo på et af de fem Danhostels på Bornholm, der alle er bekvemt placeret i alle dele af øen.

  De nedenstående Danhostels er lukket, men du kan besøge Danhostel Sandvig.

  Danhostel Hasle
  Danhostel Hasle er smukt beliggende nær Østersøen, og de 78 senge er meget populær blandt gæster fra hele verden hele året rundt.
  Danhostel Rønne
  Danhostel Rønne er beliggende i Rønnes grønne omgivelser, som tilbyder unikke naturoplevelser, og er perfekt beliggende blot et stenkast fra klitterne og stranden.

  Danhostel Gudhjem
  Det charmerende Vandrerhjem i Gudhjem ligger tæt på havnen, som er en naturhavn lavet af klipperne. Ingen anden by i Danmark er så idyllisk og charmerende som dette fiskerleje.

  Danhostel Svaneke
  I den sydlige del af Svaneke, ligger Danhostel Svaneke i rolige omgivelser ved skov og strand. Svaneke er en hyggelig lille by med gamle, velbevarede huse.

  Danhostel Boderne
  Danhostel Boderne ligger på kystvejen i den sydlige del af Bornholm, mellem Rønne og Dueodde Strand. Et busstoppested lige udenfor døren giver adgang til hele øen, og afstanden til Aakirkeby, er blot seks kilometer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er

  Sjove måder at overnatte på
  | Cecilie Karlsson

  Bo på et gammelt sygehus? Et kloster? Arkitekttegnet hostel? Eller et designer hostel? Læs hvilke sjove måder du kan bo på hos os.