Danhostel Copenhagen Amager får nyt arkitekttegnet og bæredygtigt receptionsområde.

  13. Dec. 2017

  Den bæredygtige turisme er højeste mode og derfor skal naturen også indenfor på Danhostel Copenhagen Amager, der ligger lige op af det naturskønne Amager fælled. Idéen er at symbolisere at du bor i byen men midt i naturen.

  ”Gennem de nye miljøer ønsker vi at fortælle vores gæster vores gode historie om en virksomhed, der forsøger at tage et ansvar i forhold til miljøet. Og vi glæder os, til at både nye og faste gæster vil kunne følge udviklingen og glæde sig over de mange fantastiske miljøer, der bliver skabt, når naturen møder hyggen på Danhostel.” Siger Malou Uldahl Borch vært på Danhostel Copenhagen Amager.

  Det nye receptionsområde
  Området bliver et integreret caféområde, hyggeområde og reception. I begyndelsen skulle det egentlig bare have været en alm. renovering, men efterhånden som samarbejdet med bygherrerne gik i gang, blev man enige om at bringe naturen mere indenfor og vise den unikke placering som port til naturområdet ved Amager Fælled. Gæsten møder som det første et nyt receptionsområde med stedsspecifikke plantearter og en hjemlig belysning. I stuerummet oplever gæsten, at reception og café er integreret i samme møbel. Foruden dette møbel definerer fem naturreoler områderne i stuen. Naturreolerne indeholder elementer som grøn beplantet væg, udstilling af lokal natur, felter med hyggelig belysning og infotavler.

  Arkitektfirma i spidsen
  Den nye reception er tegnet af firmaet ZESO Architects, som har skabt en ny helhedsplan, der via arkitektur og design på ny, kan sætte rammerne om det gode værtskab. Samtidigt styrkes Danhostel Copenhagen Amagers identitet og faciliteter opgraderes både indendørs og udendørs. Hotellet interagerer og bidrager dermed til byrummet.

  Læs mere om Danhostel Copenhagen Amager her

  Læs artiklen fra The Host (Danmarks Restauranter & Cafeer) om projektet her.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  VI HAR ÅBENT
  | Anette Brylov Hansen

  Skal du bruge et værelse i sommerferien - så skal du snart booke

  Danhostels holder åbent hen over julen
  | Anette Brylov Hansen

  Skal du bruge et værelse i juledagene, juleaften eller måske imellem jul og nytår? Så er der mange Danhostels der kan tilbyde dig dette.