Danhostel er super cool kom, her tar vi på lejrschool

09. Jan. 2012

Vinderen af efterårets lejrskole-slogan er fundet, og ifølge Danhostels lejrskoleudvalg er det den "helt rigtige vinder".

Marian Lundh fra Danhostel Boderne og Lasse Uldahl Borch fra Danhostel Copenhagen Amager var taget til Korsør med det glade budskab til vinderklassen.

"Slogan-konkurrencen er udskrevet af Danhostel, fordi et af vores forretningsområder består af at arrangere lejrskoleophold for danske skoleklasser. Derfor lavede vi en konkurrence for børnene, og her kom Nikolaj med det sjoveste forslag", forklarer Lasse Uldahl Borch og uddyber.  "Vi synes, det er ungt, nutidigt og oppe i tiden med en blanding af dansk og engelsk i teksten".

Nikolajs slogan blev valgt blandt 300 indsendte.

Vinder

Foto: Nikolaj Møller Carlsen med sin præmie

Sådan fik Nikolaj sin præmie

"Vi gik ind i klassen og sagde: Hej, vi hedder Lasse og Marian og vi kommer fra Danhostel. Der blev helt stille i klassen da vi fortalte at klassen var vinder af konkurrencen" siger Marian Lundh fra Danhostel Boderne og fortsætter. "Nikolaj, forfatteren af vindersloganet, som for øvrigt er en charmerende fyr, blev straks udråbt som helt i klassen.

Lasse og jeg gik derfra meget berørte og var enige om at det var den helt rigtige klasse der havde vundet" slutter Marian Lundh.

Klassen har valgt at besøge Danhostel Skagen, da den ene lærer er fra Skagen og gerne vil vise børnene hvor hun kommer fra.

Dagene er bestemt, billetterne er bestilt og vi følger op på historien når klassen ankommer til Skagen.

Læs mere om Danhostel Skagen her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.