Danhostel får sin første kommunikationschef

04. Maj. 2015
Liv Thøger

By-brandekspert bliver ny kommunikationschef hos Danhostel. Danhostels nye kommunikationschef, Liv Thøger, har over 15 års erfaring fra rejsebranchen og har de seneste tre år været ”Brand Director” for Københavns varemærke ”Open Copenhagen”.


Per 1. april 2015 er Liv Thøger ansat som kommunikationschef for den landsdækkende kæde af Danhostels, der består af 83 vandrerhjem rundt i det danske sommerland. Liv Thøger har over 15 års erfaring fra branchen og har i de sidste tre år været Brand Director for Københavns bybrand ”Open Copenhagen”. By-brandets formål var at tiltrække flere turister, business, internationale studerende, expats og borgere til hovedstaden. Her markedsførte hun København til bl.a. OL i London og til byggemessen MIPIM i Cannes. Desuden iværksatte hun Københavns største service-kampagne ”Open Arms” (i dag med navnet NICE) i samarbejde med Horesta og Københavns Kommune. Liv har tidligere arbejdet hos Berlingske, Egmont og Tivoli samt nogle år som kommunikationsrådgiver.
Hos Danhostel skal Liv derfor arbejde med PR, kommunikation, branding og sociale medier både lokalt, nationalt og globalt.”Jeg glæder mig til at fortælle historierne om de danske hostels, der ikke længere bare er gamle støvede spejderhytter men 83 vandrerhjem, der matcher alt fra den moderne familie på ferie med venner, bonusbørn, bonusforældre og bedsteforældre til teenagere på deres første lejrskole. Det kan også være par eller singler, der tager til Århus eller København på et designhostel eller sportsfamilien, der vil på mountainbiketure eller spille bold på de professionelle anlæg i Danmark. De fleste ved, at vi byder på natur- og kulturoplevelser, men mange ved ikke, at flere danske hostels både har mødefaciliteter og mad lavet af lækre, lokale råvarer”, siger Liv Thøger. Liv er uddannet cand. mag. i Medievidenskab kombineret med bl.a. erhvervsjournalistik fra Danmarks Journalisthøjskole samt en tillægsuddannelse i afsætning og ledelse fra Handelshøjskolen. Godt værtskab og nye certificeringer inden for sport og mødesteder.

Godt værtskab og nye certificeringer inden for sport og mødesteder
”Vi kan sagtens udfordre hoteller og mødesteder på værtskab, mad og beliggenhed, og derfor er det vigtigt, at vi får fortalt vores gode historier”, siger direktør Ole Andersen fra Danhostel og tilføjer, ”Danhostel er i gang med at eksekvere en ny ambitiøs vækststrategi med udgangspunkt i kundernes oplevelser og det gode værtskab. Det er især nærværet og fælleskabet, der adskiller os fra resten af markedet”.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.