Danhostel får sin første kommunikationschef

04. Maj. 2015
Liv Thøger

By-brandekspert bliver ny kommunikationschef hos Danhostel. Danhostels nye kommunikationschef, Liv Thøger, har over 15 års erfaring fra rejsebranchen og har de seneste tre år været ”Brand Director” for Københavns varemærke ”Open Copenhagen”.


Per 1. april 2015 er Liv Thøger ansat som kommunikationschef for den landsdækkende kæde af Danhostels, der består af 83 vandrerhjem rundt i det danske sommerland. Liv Thøger har over 15 års erfaring fra branchen og har i de sidste tre år været Brand Director for Københavns bybrand ”Open Copenhagen”. By-brandets formål var at tiltrække flere turister, business, internationale studerende, expats og borgere til hovedstaden. Her markedsførte hun København til bl.a. OL i London og til byggemessen MIPIM i Cannes. Desuden iværksatte hun Københavns største service-kampagne ”Open Arms” (i dag med navnet NICE) i samarbejde med Horesta og Københavns Kommune. Liv har tidligere arbejdet hos Berlingske, Egmont og Tivoli samt nogle år som kommunikationsrådgiver.
Hos Danhostel skal Liv derfor arbejde med PR, kommunikation, branding og sociale medier både lokalt, nationalt og globalt.”Jeg glæder mig til at fortælle historierne om de danske hostels, der ikke længere bare er gamle støvede spejderhytter men 83 vandrerhjem, der matcher alt fra den moderne familie på ferie med venner, bonusbørn, bonusforældre og bedsteforældre til teenagere på deres første lejrskole. Det kan også være par eller singler, der tager til Århus eller København på et designhostel eller sportsfamilien, der vil på mountainbiketure eller spille bold på de professionelle anlæg i Danmark. De fleste ved, at vi byder på natur- og kulturoplevelser, men mange ved ikke, at flere danske hostels både har mødefaciliteter og mad lavet af lækre, lokale råvarer”, siger Liv Thøger. Liv er uddannet cand. mag. i Medievidenskab kombineret med bl.a. erhvervsjournalistik fra Danmarks Journalisthøjskole samt en tillægsuddannelse i afsætning og ledelse fra Handelshøjskolen. Godt værtskab og nye certificeringer inden for sport og mødesteder.

Godt værtskab og nye certificeringer inden for sport og mødesteder
”Vi kan sagtens udfordre hoteller og mødesteder på værtskab, mad og beliggenhed, og derfor er det vigtigt, at vi får fortalt vores gode historier”, siger direktør Ole Andersen fra Danhostel og tilføjer, ”Danhostel er i gang med at eksekvere en ny ambitiøs vækststrategi med udgangspunkt i kundernes oplevelser og det gode værtskab. Det er især nærværet og fælleskabet, der adskiller os fra resten af markedet”.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.