Danhostel Kerteminde drømmer om at udvide stedet næste år.

24. Nov. 2016
Line Juhl Kronow

Det populære Danhostel Kerteminde er så velbesøgt, at der er behov for en ekstra værelsesfløj for at kunne følge med efterspørgslen. Derfor har værterne nu bedt kommunen, om lov til at udvide overnatningsstedet. Indtil videre er kommunen meget positivt stemt overfor projektet.

Danhostel Kerteminde, er indrettet med hyggelige værelser med paneler på væggene og moderne badeværelser. Få meter fra stranden og lige i kanten af skoven, ligger stedet perfekt placeret.

Danhostel Kerteminde har netop investeret 700.000 kroner i en renovering af samtlige 30 badeværelser.

Det er især kurser og fester der fylder godt i kalenderen, som det er lige nu, så er 2019 allerede booket helt op og lukket for større arrangementer, fordi der er fyldt op på de mange værelser.

Danhostel Kerteminde nyder godt af faste kursuskunder, som eks. patientforeningen og forskellige efteruddannelser, der flittigt benytter deres faciliteter. Også de lokale har fået øjnene op for den skønne skovpavillon, som er tilknyttet Danhostel Kerteminde og hvor der kan afholdes fødselsdage, konfirmationer, bryllupper m.m. Det er især brunchen der er populær til barnedåb og fødselsdag.

Den nye fløj skal ikke kun rumme værelser, der er også behov for en udvidelse af køkken og spisesal og flere opholdsrum til de mange gæster. En forskønnelse af bygningen ud til vejen er også på ønskelisten med bl.a. et orangeri ud mod vejen, så bygningen tager sig godt ud når man kører forbi.

Allerede nu til vinter bygges der ny pergola ved udgangen fra værelserne, så gæsterne kan komme tørskoede hen til spisesalen.

Læs mere om Danhostel Kerteminde og book din overnatning her

Læs artikel fra Fyns.dk her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.

Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre modtager vinterstrik fra Danhostel kæden
| Anette Brylov Hansen

- Vinterstrikket er en del af Danhostels landsdækkende kampagne ”Strik for en sag”
Der var stor glæde på Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre, da Danhostel i dag kom forbi med masser af lunt vinterstrik til herbergets kvinder.