Danhostel Ribe inviterer til intimkoncert med et af Tønderfestivalens mest populære bands

10. Feb. 2012

Ribe

Foto: Oysterband og udsigten fra Danhostel Ribe

Danhostel Ribe har i forbindelse med en ekstrakoncert på Brorsonsminde, strikket et lækkert tilbud sammen til jer. Koncert med skotske Oysterband, lækker middag på Café Quedens, overnatning med Ribes bedste udsigt og stor morgenbuffet. Alt dette for kun 500 kr. pr pers. i dobbeltværelse.

Book Danhostel Ribes tilbud her

Søndag den 20. februar 2011 danner Ribe Vandrerhjem rammen om en ekstra god søndagsoplevelse. Danhostel Ribe inviterer dig til intimkoncert med det populære oysterband. Selve koncerten foregår på Brorsonsminde som ligger midt i middelalderbyen, 2 minutter fra Ribe Domkirke.

Inden koncerten serveres en lækker to retters menu på café Queden og efter koncerten overnattes der på Danhostel Ribe, i værelser med den skønneste udsigt.

Da Ribe er Nordens Ældste by - 1300 år, så er det måske samtid en god lejlighed til at opleve hvad byen ellers har at byde på.

Overnat med Ribes skønneste udsigt

Alt dette for kun 500 kr pr. pers. i dobbeltværelse:

  • Intimkoncert med skotske Oysterband på musikstedet Brorsonsminde i Ribe kl. 20. Oysterband er et af Tønderfestivalens mest populære bands. (Dette er en ekstra koncert i Ribe. Koncerten d. 16. er udsolgt)
  • 2 retters menu på Café Quedens fra kl. 17.30. Kylling med friske krydderurter på pomme rösti med grøntsager og estragonsauce. Til dessert serveres tiramisu. Drikkevarer købes.
  • Overnatning med udsigt til Ribe Domkirke og Nationalpark Vadehavet (A+værelse med udsigt). Sengelinned kan medbringes eller lejes
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. hjemmebagt brød, vores berømte müsli og rundstykker fra byens bedste bager.

Tilbudet gælder ved 2 personer.

Book Danhostel Ribes tilbud her

Musiksted og Café ligger i gåafstend fra Danhostel Ribe

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.