Danhostel Ribe inviterer til intimkoncert med et af Tønderfestivalens mest populære bands

  10. Feb. 2012

  Ribe

  Foto: Oysterband og udsigten fra Danhostel Ribe

  Danhostel Ribe har i forbindelse med en ekstrakoncert på Brorsonsminde, strikket et lækkert tilbud sammen til jer. Koncert med skotske Oysterband, lækker middag på Café Quedens, overnatning med Ribes bedste udsigt og stor morgenbuffet. Alt dette for kun 500 kr. pr pers. i dobbeltværelse.

  Book Danhostel Ribes tilbud her

  Søndag den 20. februar 2011 danner Ribe Vandrerhjem rammen om en ekstra god søndagsoplevelse. Danhostel Ribe inviterer dig til intimkoncert med det populære oysterband. Selve koncerten foregår på Brorsonsminde som ligger midt i middelalderbyen, 2 minutter fra Ribe Domkirke.

  Inden koncerten serveres en lækker to retters menu på café Queden og efter koncerten overnattes der på Danhostel Ribe, i værelser med den skønneste udsigt.

  Da Ribe er Nordens Ældste by - 1300 år, så er det måske samtid en god lejlighed til at opleve hvad byen ellers har at byde på.

  Overnat med Ribes skønneste udsigt

  Alt dette for kun 500 kr pr. pers. i dobbeltværelse:

  • Intimkoncert med skotske Oysterband på musikstedet Brorsonsminde i Ribe kl. 20. Oysterband er et af Tønderfestivalens mest populære bands. (Dette er en ekstra koncert i Ribe. Koncerten d. 16. er udsolgt)
  • 2 retters menu på Café Quedens fra kl. 17.30. Kylling med friske krydderurter på pomme rösti med grøntsager og estragonsauce. Til dessert serveres tiramisu. Drikkevarer købes.
  • Overnatning med udsigt til Ribe Domkirke og Nationalpark Vadehavet (A+værelse med udsigt). Sengelinned kan medbringes eller lejes
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. hjemmebagt brød, vores berømte müsli og rundstykker fra byens bedste bager.

  Tilbudet gælder ved 2 personer.

  Book Danhostel Ribes tilbud her

  Musiksted og Café ligger i gåafstend fra Danhostel Ribe

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er