Danhostel Slagelse tilbage i 2018

18. Jul. 2017
Line Juhl Kronow

Slagelse Vandrerhjem har fra 1. september i år fået nye ejere og fra 2018 kan Danhostel igen byde dem velkommen som medlemmer.


Det er de samme bygninger samt 6 byhuse, der nu er overtaget af de nye ejere, firmaet Bobjani. Der venter derfor en stor renovation af det gamle vandrerhjem, der skal forvandle stedet til et moderne byhostel. Selve hovedbygningen vil således åbne op for overnattende gæster i 2019, mens de 6 byhuse vil være klar til overnattende gæster fra foråret 2018. På vegne af Bobjani udtaler Jens Würtz, at man forventer at højne standarten og kommer op på linje med de gode hoteller. Han udtaler at folk gerne vil bo ligeså godt, som de gør der hjemme, og gerne lidt bedre. Derfor er renovation og nytænkning så vigtigt.

Glæde i Slagelse
Borgmester Sten Knuth glæder sig over, at man nu igen kan se frem til at have et Danhostel i Slagelse og at det bliver et moderne hostel. De tidligere ejere har desværre ikke formået, at leve op til opgaven med, at drive et vandrerhjem i byen. Det bliver der heldigvis nu lavet om på.

Hjertevarmt værtspar
Jens Würtz fungerer pt. som højre hånd for direktøren i Bobjani, men det er planen at han og hans hustru skal overtage forpagterskabet og derved værtsrollen, på det nye Danhostel Slagelse, når det åbner. De to stammer begge fra Jylland og er klar til, at ligge hjertet i projektet og har aflyst sommerferien de næste 5 år, så de kan ligge al deres energi, i det nye Danhostel Slagelse.
Parret ved, at det er varmen og værtskabet der tæller mest, frem for mursten. Og de satser på god og nærværende service. De har boet næsten ti år i udlandet så både det engelske og tyske sprog er på plads.

Hos Danhostel ser man meget frem til at have et Danhostel i Slagelse og området omkring Sydvestsjælland, da det tit er efterspurgt af vores gæster.

 

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.