Danhostel søger sekretariatschef til forretningsudvikling

12. Dec. 2019
Danhostel

Vil du være med til at gøre Danhostel til det foretrukne overnatningssted i Danmark for familier og grupper, med fokus på fællesskab og bæredygtighed?

Sekretariatschefen er en operativ leder, som forventes at kunne varetage opgaver på alle niveauer - alt fra mødeaktiviteter med interessenter og projektledelse til strategiudvikling og medlemshåndtering. Sekretariatschefen har, med reference til bestyrelsen, som hovedopgave at lede sekretariatet, så teamets kompetencer udvikles og anvendes bedst muligt, samt sikre implementering og eksekvering af Danhostels strategiske indsatser. Herunder er Danhostels fokus på FN’s Verdensmål om bæredygtighed en vigtig strategisk indsats.

Danhostels sekretariat ligger i København, og fungerer som overordnet administration for Danhostel-kæden. Sekretariatet varetager bl.a.:

● Fælles branding

● Koordinering af fælles markedsføringsindsats

● Koordinering af kædens fælles aktiviteter

● Udvikling og implementering af koncepter

● Udvikling og ajourføring af IT-platforme til markedsføring og bookning

● Nye medlemmer og udvikling af kæden

● Samarbejde med interessenter bl.a. i kommuner og stat

● Internationale samarbejder og deltagelse i netværk omkring turismeudvikling Sekretariatet beskæftiger i dag 4 medarbejdere + sekretariatschefen med hovedvægten inden for markedsføring, udvikling af kæden og administration.
 

Har du lyst til at vide mere?
Så kan du se den fulde stillings- og personprofil her.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre modtager vinterstrik fra Danhostel kæden
| Anette Brylov Hansen

- Vinterstrikket er en del af Danhostels landsdækkende kampagne ”Strik for en sag”
Der var stor glæde på Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre, da Danhostel i dag kom forbi med masser af lunt vinterstrik til herbergets kvinder.

Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.