Der bliver kamp om hoteller og hostels i København

  19. Aug. 2011

  Cykel VM

  Foto: UCI Road World Championships Copenhagen - Rudersdal 

  200.000 cykel-glade mennesker vil fylde Københavns gader, når en af verdens største sportsbegivenheder kommer til Danmark

  Den 19.-25. september er der Cykel-VM i København. Cykel-VM er en af verdens største sportsbegivenheder - og denne gang afvikles begivenheden i Københavns og Rudersdal kommuner.

  Arrangørerne forventer at over 200.000 deltagere og cykel interesseret turister vil drage til København og fylde byens gader og stræder op. Udover at skabe trafikale og

  logistiske udfordringer, så vil tiltrækningen af de mange turister også skabe omsætning til bl.a. butikker, restauranter og overnatningssteder.

  Hos Danhostels glæder man sig til begivenheden, både i det indre København og i Rudersdal. "Det er dejligt, at København og Nordsjælland kan facilitere en så stor verdensomspændende begivenhed. Jeg forventer mange flere overnatninger på vores Danhostels i den periode" siger Danhostels Direktør Ina Thorndahl og fortsætter "vi har hostels både i København og i Lyngby-Tårbæk - tæt på Rudersdal, de ligger centralt og er alle perfekte overnatningsmuligheder til cykelglade turister", slutter Direktøren for Danhostel.

  Book dit ophold på Danhostel her

  Der er allerede run på overnatning

  Ude på de enkelte Danhostels kan de allerede nu mærke, at der kommer run på overnatningerne. På Danhostel Copenhagen Bellahøj fortæller værten Angela Wiedemann "vi har på nuværende tidspunkt næsten udsolgt i weekenden 23. til 25. september 2011, hvor de sidste løb køres. Og vi har solgt rigtig mange værelser til gæster som skal overvære cykelløbet hele ugen. Vi kan godt mærke på overnatnings-tallene når der er store arrangementer i København. Og glæder os derfor over at Cykel-VM afholdes i Danmark" Siger Angela Wiedemann.

  Har man lyst til at overvære Cykelløbet på tæt hold, så er der stadig ledige værelser på Danhostels seks Københavner hostels - men man skal skynde sig!

  Læs mere om Cykel-VM her

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er