Der bliver kamp om hoteller og hostels i København

19. Aug. 2011

Cykel VM

Foto: UCI Road World Championships Copenhagen - Rudersdal 

200.000 cykel-glade mennesker vil fylde Københavns gader, når en af verdens største sportsbegivenheder kommer til Danmark

Den 19.-25. september er der Cykel-VM i København. Cykel-VM er en af verdens største sportsbegivenheder - og denne gang afvikles begivenheden i Københavns og Rudersdal kommuner.

Arrangørerne forventer at over 200.000 deltagere og cykel interesseret turister vil drage til København og fylde byens gader og stræder op. Udover at skabe trafikale og

logistiske udfordringer, så vil tiltrækningen af de mange turister også skabe omsætning til bl.a. butikker, restauranter og overnatningssteder.

Hos Danhostels glæder man sig til begivenheden, både i det indre København og i Rudersdal. "Det er dejligt, at København og Nordsjælland kan facilitere en så stor verdensomspændende begivenhed. Jeg forventer mange flere overnatninger på vores Danhostels i den periode" siger Danhostels Direktør Ina Thorndahl og fortsætter "vi har hostels både i København og i Lyngby-Tårbæk - tæt på Rudersdal, de ligger centralt og er alle perfekte overnatningsmuligheder til cykelglade turister", slutter Direktøren for Danhostel.

Book dit ophold på Danhostel her

Der er allerede run på overnatning

Ude på de enkelte Danhostels kan de allerede nu mærke, at der kommer run på overnatningerne. På Danhostel Copenhagen Bellahøj fortæller værten Angela Wiedemann "vi har på nuværende tidspunkt næsten udsolgt i weekenden 23. til 25. september 2011, hvor de sidste løb køres. Og vi har solgt rigtig mange værelser til gæster som skal overvære cykelløbet hele ugen. Vi kan godt mærke på overnatnings-tallene når der er store arrangementer i København. Og glæder os derfor over at Cykel-VM afholdes i Danmark" Siger Angela Wiedemann.

Har man lyst til at overvære Cykelløbet på tæt hold, så er der stadig ledige værelser på Danhostels seks Københavner hostels - men man skal skynde sig!

Læs mere om Cykel-VM her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel Ebeltoft er klar med 4 af de 17 FN Verdensmål.

Danhostel som kæde lavede i foråret 2019 et manifest og en ny strategi med en ambition om at få FN`s 17 verdensmål implementeret i Danhostels forretning i løbet af de kommende år. Flere Danhostels har allerede taget mange af initiativerne til sig. På Danhostel Ebeltoft har man implementeret 4 af de 17 Verdensmål i den daglige gang på vandrerhjemmet.

Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år
| Line Juhl Kronow

I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.