Der bliver kamp om hoteller og hostels i København

19. Aug. 2011

Cykel VM

Foto: UCI Road World Championships Copenhagen - Rudersdal 

200.000 cykel-glade mennesker vil fylde Københavns gader, når en af verdens største sportsbegivenheder kommer til Danmark

Den 19.-25. september er der Cykel-VM i København. Cykel-VM er en af verdens største sportsbegivenheder - og denne gang afvikles begivenheden i Københavns og Rudersdal kommuner.

Arrangørerne forventer at over 200.000 deltagere og cykel interesseret turister vil drage til København og fylde byens gader og stræder op. Udover at skabe trafikale og

logistiske udfordringer, så vil tiltrækningen af de mange turister også skabe omsætning til bl.a. butikker, restauranter og overnatningssteder.

Hos Danhostels glæder man sig til begivenheden, både i det indre København og i Rudersdal. "Det er dejligt, at København og Nordsjælland kan facilitere en så stor verdensomspændende begivenhed. Jeg forventer mange flere overnatninger på vores Danhostels i den periode" siger Danhostels Direktør Ina Thorndahl og fortsætter "vi har hostels både i København og i Lyngby-Tårbæk - tæt på Rudersdal, de ligger centralt og er alle perfekte overnatningsmuligheder til cykelglade turister", slutter Direktøren for Danhostel.

Book dit ophold på Danhostel her

Der er allerede run på overnatning

Ude på de enkelte Danhostels kan de allerede nu mærke, at der kommer run på overnatningerne. På Danhostel Copenhagen Bellahøj fortæller værten Angela Wiedemann "vi har på nuværende tidspunkt næsten udsolgt i weekenden 23. til 25. september 2011, hvor de sidste løb køres. Og vi har solgt rigtig mange værelser til gæster som skal overvære cykelløbet hele ugen. Vi kan godt mærke på overnatnings-tallene når der er store arrangementer i København. Og glæder os derfor over at Cykel-VM afholdes i Danmark" Siger Angela Wiedemann.

Har man lyst til at overvære Cykelløbet på tæt hold, så er der stadig ledige værelser på Danhostels seks Københavner hostels - men man skal skynde sig!

Læs mere om Cykel-VM her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.