Der er også præmier til dem der stemmer

13. Apr. 2012

Stem

Stem på det påskekort du mener er det flotteste - og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 750 kr til overnatning på et valgfrit Danhostel

Nu er påskekonkurrencen nået til den spændende afslutning, hvor der skal stemmes om, hvem der har lavet det flotteste påskekort og dermed vinder et ophold for 4 på Danhostel Copenhagen Downtown med tivolitur. Måske er det dit påskekort der er udvalgt.

Se her hvad vinderen af påskekortkonkurrencen kan vinde, altså det påskekort der får flest stemmer:

Der er også præmier til dig der stemmer - vi trækker nemlig lod blandt alle dem der har stemt om et gavekort på 750 kr. til overnatning på et Danhostel. 

For at afgive din stemme skal du klikke på "Synes godt om" i toppen af facebook-konkurrencen. Det skal du for at vi kan registrere din stemme - så du kan deltage i konkurrencen om et gavekort på 750 kr. til et ophold på et valgfrit Danhostel. Kom og vær med.

Held og lykke

Afstemningen slutter mandag den 23. april 2012, klokken 12.00 - hvorefter vinderne får direkte besked på e-mail.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.