Det skal du opleve, når du bor på Danhostel Nykøbing Sjælland

12. Mar. 2019
Line Juhl Kronow

Forlystelsespark, strand, fiskeri og golf? Her er inspiration til en dejlig ferie i Nordvestsjælland på Danhostel Nykøbing Sjælland vest for Isefjord.

Sommerland Sjælland
Lige henne om hjørnet ligger en af Danmarks hyggeligste forlystelsesparker, nemlig Sommerland Sjælland. Her kan du køre til på bare fem minutter og finde underholdning for hele familien. Når I har fået nok af vådt hår og barnelatter, kan I vende tilbage til fred og ro på Danhostel Nykøbing Sjælland.

Lige ned til vandet
Danhostel Nykøbing Sjælland ligger lige ned til en lavvandet strand. Her er lidt sten, men stadig rigtig hyggeligt og med gode muligheder for at lade ungerne lege i vandet, da vandet i Isefjord er stille og roligt. Måske kan I finde en sten med hul i, et krabbeskjold eller fine muslingeskaller. Vil I hellere have en rigtig god sandstrand, så er der kun små seks kilometer til sommerhusområdet langs Nyrup bugt med en stor flot sandstrand.

Mere natur
Hvis I gerne vil have mere natur, og vandet ikke er nok, så ligger Danhostel Nykøbing Sjælland også lige ved siden af en skov, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse.

Fiskeri og Golf
Odsherred Golfklub og dertilhørende baner ligger også lige om hjørnet i Højby, og her er der mulighed for Green fee spil. Som nabo til denne finder man Brynshøj Put & Take sø med mulighed for lystfiskeri. Der er således noget for dem, der elsker fire timers god motion på golfbanen, og for dem der foretrækker at stå stille og høre fuglene synge mens fiskene bider på krogen.

Museer
Danhostel Nykøbing Sjælland er nabo til Odsherreds Kulturhistoriske Museum, som er en del af Vestsjællands museer. Her er både udstillinger og arrangementer for hele familien. Her er også tre gratis udendørs udstillinger. Hvis man går lidt længere ned ad vejen, så finder man Hempel Glasmuseum, der også er et besøg værd.

Nykøbing Sjælland by
Endelig er der Nykøbing Sjælland by med hyggeligt havnemiljø, caféer og butikker. Her er også en svømmehal, hvis det skulle blive regnvejr, og I stadig gerne vil I vandet.

Vi håber dette har givet lidt inspiration til en ferie i det Nordvest-sjællandske med Danhostel Nykøbing Sjælland. Her er let at komme til fra Jylland med Molslinjen eller fra Nordsjælland med færgen Hundested/Rørvig. Og så er der mindre end halvandens times kørsel ind til København.  

Læs mere om Danhostel Nykøbing Sjælland og book her.

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.