Dodo synger Svantes viser på Danhostel Holbæk

19. Jan. 2012

Dodo

Foto: Dodo Gad

Fredag den 27. januar kan du opleve en intim koncert med Dodo og The Bossamen på Danhostel Holbæk.

Danhostel Holbæk danner rammen om et spændende musikalsk arrangement.

Dodo Gad vil lade Bossa Nova toner give nyt liv til Svantes viser - og dermed vise en kvindelig Svante.

Med Klaus Menzer på trommer, Albert Raft på Sax, Jeppe Holst på Guitar, Rasmus Møldrup på bas og Thomas Walbum på piano - er der lagt op til et genhør med mange af Benny Andersens klassikere i nye og anderledes fortolkninger.

Intimkoncerten finder sted fredag den 27. januar kl. 18.00. Arrangementet er inkl. 2 retters menu - Bagt torsk. Coq au vin.
PRIS: 400,-

Det er stadig muligt at købe billetter til koncerten.

Overnatning i forbindelse med koncerten

Hvis du har behov for overnatning i forbindelse med koncerten, så overvej en overnatning på Danhostel Holbæk, der ligger centralt og kun 50 meter fra Holbæk fjord og havn. Vandrerhjemmet har nye værelser, alle med boksmadrasser, eget bad og toilet, TV og Internetadgang. Mange med fjordudsigt.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.