Forår i London: Sådan kommer du billigt på ferie

  27. Jan. 2012
  AF: Anette Brylov Hansen

  London

  Bo på hostel og spar masser af penge. Brug dine lommepenge på shopping og Site-seeing i stedet for dyre hotelregninger.

  London summer af liv – og hvis du rejser i maj, så har du mulighed for at opleve nogle af Londons populære attraktioner, samtid med, at du nyder det skønne forår. Tower of London, Buckingham Palace, Big Ben, St. Paul's Cathedral og London Eye står klar til at imponerer dig!

  Danhostel.dk har lavet et simpelt pristjek på en storbyferie til London. Vi fandt selv fly og hostel – og søgte os frem til en pris på 1548 kroner for fire dage.

  Sammensæt selv din storbyferie
  Vi søgte fly og overnatning fra 2. – 6. maj 2011 og fandt overnatning via Danhostels Internationale søgemaskine, på et hostel ”London - Oxford Street YHA” til 772 kr. pr. person for fire overnatninger.
  Her finder du Internationale hostels 

  Flybilletter fandt vi på fly-søgemaskinen hos travelmarket.dk - til 776. pr. person med Norwegian. I alt Pr. person for fly og overnatning i fire dage 1548 kroner.

  Skriv gode tip om hostels i Danmark og udlandet på www.facebook.com/danhostel

  Sådan gør du
  Hvis du selv har fået mod på at sammensætte din storbyferie, så er der to måder, hvorpå vi kan anbefale dig at gribe projektet an.

  1. Find hostel på din drømmedestination søg på vores Internationale hostelbooking og find derefter flybilletter til destinationen, eller til en lufthavn der ligger tættest på destinationen.

  2. Du kan også vælge at søge flybilletter først. Find de destinationer hvortil der er billigste flybilletter, det det kan eventuelt være Last Minute. Når du har fået et overblik over de billigste flybilletter – søger du hostel i nærheden.

  Find hostel i udlandet her 

  Bemærk: Danhostel kan ikke garantere at priserne stadig er de samme, da flypriser varierer fra minut til minut…

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er