Forår i London: Sådan kommer du billigt på ferie

27. Jan. 2012
AF: Anette Brylov Hansen

London

Bo på hostel og spar masser af penge. Brug dine lommepenge på shopping og Site-seeing i stedet for dyre hotelregninger.

London summer af liv – og hvis du rejser i maj, så har du mulighed for at opleve nogle af Londons populære attraktioner, samtid med, at du nyder det skønne forår. Tower of London, Buckingham Palace, Big Ben, St. Paul's Cathedral og London Eye står klar til at imponerer dig!

Danhostel.dk har lavet et simpelt pristjek på en storbyferie til London. Vi fandt selv fly og hostel – og søgte os frem til en pris på 1548 kroner for fire dage.

Sammensæt selv din storbyferie
Vi søgte fly og overnatning fra 2. – 6. maj 2011 og fandt overnatning via Danhostels Internationale søgemaskine, på et hostel ”London - Oxford Street YHA” til 772 kr. pr. person for fire overnatninger.
Her finder du Internationale hostels 

Flybilletter fandt vi på fly-søgemaskinen hos travelmarket.dk - til 776. pr. person med Norwegian. I alt Pr. person for fly og overnatning i fire dage 1548 kroner.

Skriv gode tip om hostels i Danmark og udlandet på www.facebook.com/danhostel

Sådan gør du
Hvis du selv har fået mod på at sammensætte din storbyferie, så er der to måder, hvorpå vi kan anbefale dig at gribe projektet an.

1. Find hostel på din drømmedestination søg på vores Internationale hostelbooking og find derefter flybilletter til destinationen, eller til en lufthavn der ligger tættest på destinationen.

2. Du kan også vælge at søge flybilletter først. Find de destinationer hvortil der er billigste flybilletter, det det kan eventuelt være Last Minute. Når du har fået et overblik over de billigste flybilletter – søger du hostel i nærheden.

Find hostel i udlandet her 

Bemærk: Danhostel kan ikke garantere at priserne stadig er de samme, da flypriser varierer fra minut til minut…

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.