Forår i London: Sådan kommer du billigt på ferie

27. Jan. 2012
AF: Anette Brylov Hansen

London

Bo på hostel og spar masser af penge. Brug dine lommepenge på shopping og Site-seeing i stedet for dyre hotelregninger.

London summer af liv – og hvis du rejser i maj, så har du mulighed for at opleve nogle af Londons populære attraktioner, samtid med, at du nyder det skønne forår. Tower of London, Buckingham Palace, Big Ben, St. Paul's Cathedral og London Eye står klar til at imponerer dig!

Danhostel.dk har lavet et simpelt pristjek på en storbyferie til London. Vi fandt selv fly og hostel – og søgte os frem til en pris på 1548 kroner for fire dage.

Sammensæt selv din storbyferie
Vi søgte fly og overnatning fra 2. – 6. maj 2011 og fandt overnatning via Danhostels Internationale søgemaskine, på et hostel ”London - Oxford Street YHA” til 772 kr. pr. person for fire overnatninger.
Her finder du Internationale hostels 

Flybilletter fandt vi på fly-søgemaskinen hos travelmarket.dk - til 776. pr. person med Norwegian. I alt Pr. person for fly og overnatning i fire dage 1548 kroner.

Skriv gode tip om hostels i Danmark og udlandet på www.facebook.com/danhostel

Sådan gør du
Hvis du selv har fået mod på at sammensætte din storbyferie, så er der to måder, hvorpå vi kan anbefale dig at gribe projektet an.

1. Find hostel på din drømmedestination søg på vores Internationale hostelbooking og find derefter flybilletter til destinationen, eller til en lufthavn der ligger tættest på destinationen.

2. Du kan også vælge at søge flybilletter først. Find de destinationer hvortil der er billigste flybilletter, det det kan eventuelt være Last Minute. Når du har fået et overblik over de billigste flybilletter – søger du hostel i nærheden.

Find hostel i udlandet her 

Bemærk: Danhostel kan ikke garantere at priserne stadig er de samme, da flypriser varierer fra minut til minut…

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.