Halloween i København er noget ganske særligt

13. Okt. 2011

Halloween

Små fotos: Danhostel Copenhagen Amager

Oktober er kendt for efterårsferie, men det er også måneden hvor den "uhyggelige hygge" indtager København.

Turister der besøger København er heldige - de vandrer betaget rundt i byens gader og stræder, med deres bykort fyldt med adresser til fantastiske oplevelser, der bare venter på at blive prøvet, set og fotograferet. Og netop i oktober måned er der en ekstra sidegevinst ved at besøge København - Halloween!

Halloween indtager både Tivoli og Rundetårn
Den 14. oktober åbner Tivoli dørene til byens "hyggeligste" Halloween oplevelser. Her vil hekse, boder og forlystelser stråle om kap med lysende græskar og lyserøde candyfloss.

30. oktober indtager den "uhyggelige hygge" Rundetårn, hvor der kan skæres græskar, laves spøgelser og vindes præmier i græskarkonkurrencen.

Nu får du mulighed for, som turist, at udforske Københavns gader og Halloween - på den billigste måde...

Danhostel Copenhagen Amager har lavet et tilbud til dig der gerne vil besøge København, men ikke har lyst til at betale en formue for det.

Det moderne Danhostel ligger tæt på Københavns centrum, motorvejen, lufthavnen og metroen. Og tilbyder gode senge på pæne værelser til nogle af Københavns bedste priser - og så er der naturligvis gratis parkering.

Bo fx 2 personer i 2-sengs rum for kun DKK 160,- pr. person pr. nat. (Tilbuddet gælder til den 1. december 2011)

Se også efterårs Familietilbud
Overnatning i 4-sengsværelse med delt bad/toilet, 2 x Danhostel rabatkort, 4 x Linned + Håndklæde og 4 x Morgenbuffet (i 2 døgn) til DKK 1880,.

Book dit overnatning her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.