Halloween i København er noget ganske særligt

13. Okt. 2011

Halloween

Små fotos: Danhostel Copenhagen Amager

Oktober er kendt for efterårsferie, men det er også måneden hvor den "uhyggelige hygge" indtager København.

Turister der besøger København er heldige - de vandrer betaget rundt i byens gader og stræder, med deres bykort fyldt med adresser til fantastiske oplevelser, der bare venter på at blive prøvet, set og fotograferet. Og netop i oktober måned er der en ekstra sidegevinst ved at besøge København - Halloween!

Halloween indtager både Tivoli og Rundetårn
Den 14. oktober åbner Tivoli dørene til byens "hyggeligste" Halloween oplevelser. Her vil hekse, boder og forlystelser stråle om kap med lysende græskar og lyserøde candyfloss.

30. oktober indtager den "uhyggelige hygge" Rundetårn, hvor der kan skæres græskar, laves spøgelser og vindes præmier i græskarkonkurrencen.

Nu får du mulighed for, som turist, at udforske Københavns gader og Halloween - på den billigste måde...

Danhostel Copenhagen Amager har lavet et tilbud til dig der gerne vil besøge København, men ikke har lyst til at betale en formue for det.

Det moderne Danhostel ligger tæt på Københavns centrum, motorvejen, lufthavnen og metroen. Og tilbyder gode senge på pæne værelser til nogle af Københavns bedste priser - og så er der naturligvis gratis parkering.

Bo fx 2 personer i 2-sengs rum for kun DKK 160,- pr. person pr. nat. (Tilbuddet gælder til den 1. december 2011)

Se også efterårs Familietilbud
Overnatning i 4-sengsværelse med delt bad/toilet, 2 x Danhostel rabatkort, 4 x Linned + Håndklæde og 4 x Morgenbuffet (i 2 døgn) til DKK 1880,.

Book dit overnatning her

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Danhostel får ny sekretariatschef
| Anette Brylov Hansen

Danhostel har ansat Allan Schmidt som sekretariatschef i Danhostel med start den 1. oktober 2020

Danhostel Haderslev søger nye værter
| Anette Brylov Hansen

Erlevhus søger forpagter/ forpagterpar til et veldrevet, bynært og smukt beliggende vandrerhjem ved Haderslev Dam med tilhørende hytter og campingplads til overtagelse pr. 1. januar 2021, idet det nuværende forpagterpar, efter 13 gode år, har valgt at trappe ned og søge nye udfordringer.