Hammershus rocker

  01. Aug. 2011

  Bornholm

  Foto: Bornholmerfærgen og Wonderfestiwall ved Hammershus

  Det er nu 4. år - at Wonderfestiwall afholdes i de unikke omgivelser ved foden af Hammershus.

  I år finder arrangementet sted fra den 25.-27. august, og indeholder et stort antal store musiknavne.

  Kashmir er et af årets hovednavne. Derudover byder festivalen på i alt 23 indenlandske og udenlandske navne. Trentemøller, Kato, When Saints Go Machine, Lucy Love, The Floor Is Made Of Lava og Per Vers er nogle af de populære navne som spiller ved foden af Hammershus.

  Sådan deltager du på Wonderfestiwall

  BornholmerFærgen og Bornholmerbussen har tilbud på turen frem og tilbage til Bornholm. Tilbuddet indeholder bl.a. billet til Wonderfestiwall samt kørsel med lokale busser.

  Overnatning

  Skal overnatningen være tryg, billig og med god morgenmad - så står de fem Danhostels på Bornholm klar til indkvartering.

  Bornholm

  De nedenstående Danhostels er lukket, men du kan besøge Danhostel Sandvig.

  Danhostel Hasle
  Danhostel Hasle er smukt beliggende nær Østersøen, og de 78 senge er meget populær blandt gæster fra hele verden hele året rundt.

  Danhostel Rønne
  Danhostel Rønne er beliggende i Rønnes grønne omgivelser, som tilbyder unikke naturoplevelser, og er perfekt beliggende blot et stenkast fra klitterne og stranden.

  Danhostel Gudhjem
  Det charmerende Vandrerhjem i Gudhjem ligger tæt på havnen, som er en naturhavn lavet af klipperne. Ingen anden by i Danmark er så idyllisk og charmerende som dette fiskerleje.

  Danhostel Svaneke
  I den sydlige del af Svaneke, ligger Danhostel Svaneke i rolige omgivelser ved skov og strand. Svaneke er en hyggelig lille by med gamle, velbevarede huse.

  Danhostel Boderne
  Danhostel Boderne ligger på kystvejen i den sydlige del af Bornholm, mellem Rønne og Dueodde Strand. Et busstoppested lige udenfor døren giver adgang til hele øen, og afstanden til Aakirkeby, er blot seks kilometer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Cykelfeberen fortsætter hos Danhostel
  | Cecilie Karlsson
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er