Hammershus rocker

01. Aug. 2011

Bornholm

Foto: Bornholmerfærgen og Wonderfestiwall ved Hammershus

Det er nu 4. år - at Wonderfestiwall afholdes i de unikke omgivelser ved foden af Hammershus.

I år finder arrangementet sted fra den 25.-27. august, og indeholder et stort antal store musiknavne.

Kashmir er et af årets hovednavne. Derudover byder festivalen på i alt 23 indenlandske og udenlandske navne. Trentemøller, Kato, When Saints Go Machine, Lucy Love, The Floor Is Made Of Lava og Per Vers er nogle af de populære navne som spiller ved foden af Hammershus.

Sådan deltager du på Wonderfestiwall

BornholmerFærgen og Bornholmerbussen har tilbud på turen frem og tilbage til Bornholm. Tilbuddet indeholder bl.a. billet til Wonderfestiwall samt kørsel med lokale busser.

Overnatning

Skal overnatningen være tryg, billig og med god morgenmad - så står de fem Danhostels på Bornholm klar til indkvartering.

Bornholm

De nedenstående Danhostels er lukket, men du kan besøge Danhostel Sandvig.

Danhostel Hasle
Danhostel Hasle er smukt beliggende nær Østersøen, og de 78 senge er meget populær blandt gæster fra hele verden hele året rundt.

Danhostel Rønne
Danhostel Rønne er beliggende i Rønnes grønne omgivelser, som tilbyder unikke naturoplevelser, og er perfekt beliggende blot et stenkast fra klitterne og stranden.

Danhostel Gudhjem
Det charmerende Vandrerhjem i Gudhjem ligger tæt på havnen, som er en naturhavn lavet af klipperne. Ingen anden by i Danmark er så idyllisk og charmerende som dette fiskerleje.

Danhostel Svaneke
I den sydlige del af Svaneke, ligger Danhostel Svaneke i rolige omgivelser ved skov og strand. Svaneke er en hyggelig lille by med gamle, velbevarede huse.

Danhostel Boderne
Danhostel Boderne ligger på kystvejen i den sydlige del af Bornholm, mellem Rønne og Dueodde Strand. Et busstoppested lige udenfor døren giver adgang til hele øen, og afstanden til Aakirkeby, er blot seks kilometer.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.