Her er Prags bedst beliggende hostel

29. Jun. 2011
AF: Kåre Welinder

Prag

Hostel DownTown 

Tæt på Prags hovedstrøg ved Karlsbroen ligger det, der må være Prags bedst beliggende hostel, Hostel Downtown.

Det store hostel ligger i centrum af Prag, få minutter fra både metro og seværdighederne i Prags gamle bydel.
Hostel Downtown ligger på Narodni-gaden, der er en af hovedårerne igennem bydelen med de snørklede gader, hyggelige restauranter og den utrolige atmosfære, som er et af Prags kendetegn.

Book dit vandrerhjem i udlandet her 

Rolige, store rum og renlighed er kendetegnende for Hostel Downtown, ligesom hostellet, der er et af ialt fire hostels i HI hostel-kæden i Prag, tilbyder masser af aktiviteter for gæsterne. Flere steder i receptionen, på trappeopgangen og i køkken og opholdsstue hænger hilsner fra hele verden, der alle fortæller om deres gode oplevelser med Hostel Downtown, og på trods af sprog fra hele verden samlet på et sted, så har receptionisterne fuldt ud styr på det engelske sprog, der dominerer Hostel Downtowns og dets mange aktiviteter.

Prag

Hostel DownTown Reception 

Der arrangeres blandt andet pubcrawl og fælles spisning, ligesom Hostel Downtown kan sørge for masser af aktiviteter og gode råd om Prag til den aktive Pragentusiast.

Tæt på Hostel Downtown, i Prags gamle bydel, ligger flere gode restauranter og værtshuse. Et af disse er det berømte værtshus U Fleku, der i mere end 500 år har serveret den hjemmebryggede, mørke øl til besøgende fra hele verden. Det er samtidig en af Prags største beværtninger, så uanset hvilken ugedag man besøger U Fleku, så er der næsten garanti for en rigtig god og underholdende aften.

Prag

Hostel DownTown hygge og spisestur

Hostel Downtown tilbyder både dobbeltværelser og fælles sovesale. Der er skabe med hængelåse på værelserne, fri internet, stort køkken og opholdsstue med masser af atmosfære og fælles for hele hostellet er, at det er renligt og gæstfrit i store, flotte omgivelser.

Få mere info på: www.hihostels.com/dba/hostels-Prague---Hostel-Downtown-015068.en.htm

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.