Hold vinterferie i Sønderborg og mød en masse spændende tamme dyr

09. Feb. 2012

Sønderborg Vollerup

 

Lige nu har Danhostel Sønderborg-Vollerup et godt tilbud til dig. Prøv en overnatning på det børnevenlige hostel med mange aktiviteter og tamme dyr.

En overnatning på " det sjoveste vandrerhjem" er mere end bare en seng. På Danhostel Sønderborg-Vollerup finder du mange aktiviteter for børn. Bl.a. tamme dyr, som næsebjørne, kaniner, undulater, fritten Sofus og geden Camma.

I vinterferien får du to overnatninger i familieværelse, bad/toilet, stort morgenbuffet og billet til Historiskcenter Dybbølbanke. 2 voksne og 2 børn
fra: 1.730 kr. Tilbuder gælder fra d. 14. – 18. og 21. – 25. februar 2011 (I vinterferien)

Det er også hyggeligt for bedsteforældre og børnebørn!

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.