I år har Danhostel sagt velkommen til Danhostel Sandvig

25. Aug. 2016
Line Juhl Kronow

Egentlig er det smukke overnatningssted, kaldet Verona, ikke noget nyåbnet sted. Men i år er de blevet medlem af Danhostel og derved blevet et af de vandrerhjem hvor du kan få 10 % rabat på alle dine overnatninger, hvis du har et Danhostel kort.

Maritimt tema
Danhostel Sandvig ligger midt i et smørhul på Nordbornholm, som bl.a. er et unikt tilflugtssted for lystfiskere. Stedet emmer da også af maritim stemning, da det er dekoreret med smukke gamle skibsror, bøjer og fisk i alle afskygninger. Værten Per Sjøstrøm har også havet inde under huden og er uddannet skibskok. Da han gik i land, fortsatte han med at lave mad i køkkenet på Verona.

Paradis for lystfiskere
Lystfiskerne besøger også tit Danhostel Sandvig og har gjort det siden 1994. Især i vinterhalvåret hvor der ellers kan være stille på Bornholm, kommer lystfiskerne. Det er nemlig her deres bedste sæson er. De kommer fra alle de nordiske lande og de kommer ikke kun på grund af de skønne kyster på Nordbornholm. De kommer fordi, de her får meget for pengene. Når man som Per har fiskeriet helt inde under huden kan man ikke bare se på, man skal være med. Derfor sørges der for hjælp med gennemtjek af udstyr, hjælp til planlægning af ture og ikke mindst information om de bedste fiskepladser, som de lokale gerne fortæller om. Danhostel Sandvig råder også over en stor båd, hvorpå det er muligt at komme med ud at fiske.

Tæt på den unikke Bornholmske natur
Her er også god plads til andre end fiskefolket. Når du overnatter på Danhostel Sandvig på Nordbornholm er du altid tæt på den smukke Bornholmske natur. Hammerknuden ligger lige ved siden af og den ca. 6 km lange gåtur rundt, er en af Danmarks smukkeste kyststrækninger.

Hos Danhostel er vi glade for, at vi i år har kunnet byde Verona velkommen som Danhostel Sandvig.

Book overnatning på Danhostel Sandvig lige her.
 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre modtager vinterstrik fra Danhostel kæden
| Anette Brylov Hansen

- Vinterstrikket er en del af Danhostels landsdækkende kampagne ”Strik for en sag”
Der var stor glæde på Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre, da Danhostel i dag kom forbi med masser af lunt vinterstrik til herbergets kvinder.

Danhostel søger sekretariatschef til forretningsudvikling
| Danhostel

Vil du være med til at gøre Danhostel til det foretrukne overnatningssted i Danmark for familier og grupper, med fokus på fællesskab og bæredygtighed?