I år har Danhostel sagt velkommen til Danhostel Sandvig

  25. Aug. 2016
  Line Juhl Kronow

  Egentlig er det smukke overnatningssted, kaldet Verona, ikke noget nyåbnet sted. Men i år er de blevet medlem af Danhostel og derved blevet et af de vandrerhjem hvor du kan få 10 % rabat på alle dine overnatninger, hvis du har et Danhostel kort.

  Maritimt tema
  Danhostel Sandvig ligger midt i et smørhul på Nordbornholm, som bl.a. er et unikt tilflugtssted for lystfiskere. Stedet emmer da også af maritim stemning, da det er dekoreret med smukke gamle skibsror, bøjer og fisk i alle afskygninger. Værten Per Sjøstrøm har også havet inde under huden og er uddannet skibskok. Da han gik i land, fortsatte han med at lave mad i køkkenet på Verona.

  Paradis for lystfiskere
  Lystfiskerne besøger også tit Danhostel Sandvig og har gjort det siden 1994. Især i vinterhalvåret hvor der ellers kan være stille på Bornholm, kommer lystfiskerne. Det er nemlig her deres bedste sæson er. De kommer fra alle de nordiske lande og de kommer ikke kun på grund af de skønne kyster på Nordbornholm. De kommer fordi, de her får meget for pengene. Når man som Per har fiskeriet helt inde under huden kan man ikke bare se på, man skal være med. Derfor sørges der for hjælp med gennemtjek af udstyr, hjælp til planlægning af ture og ikke mindst information om de bedste fiskepladser, som de lokale gerne fortæller om. Danhostel Sandvig råder også over en stor båd, hvorpå det er muligt at komme med ud at fiske.

  Tæt på den unikke Bornholmske natur
  Her er også god plads til andre end fiskefolket. Når du overnatter på Danhostel Sandvig på Nordbornholm er du altid tæt på den smukke Bornholmske natur. Hammerknuden ligger lige ved siden af og den ca. 6 km lange gåtur rundt, er en af Danmarks smukkeste kyststrækninger.

  Hos Danhostel er vi glade for, at vi i år har kunnet byde Verona velkommen som Danhostel Sandvig.

  Book overnatning på Danhostel Sandvig lige her.
   

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Mød værterne på Danhostel Skjern

  Mød et af vores nyere Danhostels, Danhostel Skjern, og læs mere om hvem de er

  Sjove måder at overnatte på
  | Cecilie Karlsson

  Bo på et gammelt sygehus? Et kloster? Arkitekttegnet hostel? Eller et designer hostel? Læs hvilke sjove måder du kan bo på hos os.