Kærlighed på Danhostel Bellahøj

07. Jul. 2017
Mark Kristensen

Det dansk-skotske ægtepar fejrer 60 året for deres første møde på Danhostel Copenhagen Bellahøj i 1957. Mød dem her.

Skotske Bob Park var på tur med et hold ungdomskammerater i 1957 og hele gruppen valgte at overnatte på det, der dengang hed Københavns Vandrerhjem. Det samme gjorde danske Nina, som også var draget til hovedstaden fra Aarhus sammen med et par veninder. Ved tilfældighedernes spil mødte Bob og Nina hinanden og sød musik opstod.

Det dansk/skotske par endte med at blive gift i Danmark i 1961 og bosatte sig efterfølgende i Skotland. De var atter tilbage i Danmark i maj måned i år for at fejre 60 året for deres møde på Danhostel Copenhagen Bellahøj. Vi var så heldige at møde dem til en lille snak på Danhostel Copenhagen Bellahøj, hvor de fortalte os deres rørende og spændende 60 årig gamle historie. Se mødet med dem her.


Om Danhostel Bellahøj

Blot to år før Nina og Bob mødte hinanden blev Danhostel Copenhagen Bellahøj bygget. Dengang i 1955 hed det Københavns Vandrerhjem.

I 13 år har værtsparret Angela og Poul stået i spidsen for stedet. Familien bor selv på vandrerhjemmet i deres egen privatbolig.

Hvert år har Danhostel Copenhagen Bellahøj over 30.000 gæster fra Danmark og resten af verden.

Book et dejligt ophold eller læs mere om Danhostel Copenhagen Bellahøj her.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
SlotssøBadet har overtaget driften af Danhostel Kolding
| Anette Brylov

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april – men på grund af Corona krisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

MØD VORES VÆRTER - 13 Line Juhl Kronow - Vært på Danhostel Sandvig
| Anette Brylov

Line er sammen med sin mand Peter vært på Danhostel Sandvig, som er det eneste Danhostel på Bornholm. Stedet ligger på Nordbornholm midt i noget af det smukkeste natur Bornholm har at byde på.