Kærlighed på Danhostel Bellahøj

07. Jul. 2017
Mark Kristensen

Det dansk-skotske ægtepar fejrer 60 året for deres første møde på Danhostel Copenhagen Bellahøj i 1957. Mød dem her.

Skotske Bob Park var på tur med et hold ungdomskammerater i 1957 og hele gruppen valgte at overnatte på det, der dengang hed Københavns Vandrerhjem. Det samme gjorde danske Nina, som også var draget til hovedstaden fra Aarhus sammen med et par veninder. Ved tilfældighedernes spil mødte Bob og Nina hinanden og sød musik opstod.

Det dansk/skotske par endte med at blive gift i Danmark i 1961 og bosatte sig efterfølgende i Skotland. De var atter tilbage i Danmark i maj måned i år for at fejre 60 året for deres møde på Danhostel Copenhagen Bellahøj. Vi var så heldige at møde dem til en lille snak på Danhostel Copenhagen Bellahøj, hvor de fortalte os deres rørende og spændende 60 årig gamle historie. Se mødet med dem her.


Om Danhostel Bellahøj

Blot to år før Nina og Bob mødte hinanden blev Danhostel Copenhagen Bellahøj bygget. Dengang i 1955 hed det Københavns Vandrerhjem.

I 13 år har værtsparret Angela og Poul stået i spidsen for stedet. Familien bor selv på vandrerhjemmet i deres egen privatbolig.

Hvert år har Danhostel Copenhagen Bellahøj over 30.000 gæster fra Danmark og resten af verden.

Book et dejligt ophold eller læs mere om Danhostel Copenhagen Bellahøj her.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.