Kærlighed på Danhostel Bellahøj

07. Jul. 2017
Mark Kristensen

Det dansk-skotske ægtepar fejrer 60 året for deres første møde på Danhostel Copenhagen Bellahøj i 1957. Mød dem her.

Skotske Bob Park var på tur med et hold ungdomskammerater i 1957 og hele gruppen valgte at overnatte på det, der dengang hed Københavns Vandrerhjem. Det samme gjorde danske Nina, som også var draget til hovedstaden fra Aarhus sammen med et par veninder. Ved tilfældighedernes spil mødte Bob og Nina hinanden og sød musik opstod.

Det dansk/skotske par endte med at blive gift i Danmark i 1961 og bosatte sig efterfølgende i Skotland. De var atter tilbage i Danmark i maj måned i år for at fejre 60 året for deres møde på Danhostel Copenhagen Bellahøj. Vi var så heldige at møde dem til en lille snak på Danhostel Copenhagen Bellahøj, hvor de fortalte os deres rørende og spændende 60 årig gamle historie. Se mødet med dem her.


Om Danhostel Bellahøj

Blot to år før Nina og Bob mødte hinanden blev Danhostel Copenhagen Bellahøj bygget. Dengang i 1955 hed det Københavns Vandrerhjem.

I 13 år har værtsparret Angela og Poul stået i spidsen for stedet. Familien bor selv på vandrerhjemmet i deres egen privatbolig.

Hvert år har Danhostel Copenhagen Bellahøj over 30.000 gæster fra Danmark og resten af verden.

Book et dejligt ophold eller læs mere om Danhostel Copenhagen Bellahøj her.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Tag på en forunderlig tur under jorden – Mønsted Kalkgruber
| Line Juhl Kronow

Man tror næsten ikke, at det er Danmark, man befinder sig i. Men ikke langt fra Viborg kan du besøge de betagende Mønsted Kalkgruber, som er blevet gjort til en moderne oplevelse med lyd- og lysinstallationer.

Danhostels bestyrelse får to nye kvindelige medlemmer
| Line Juhl Kronow

Da Danhostel afholdte deres ordinære generalforsamling på Danhostel Kalundborg d. 30. april 2019, blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. De to er Rikke Hobolt, ejerrepræsentant fra Danhostel Rømø og Kathrine Lind, værtsrepræsentant fra Danhostel Copenhagen Bellahøj.